przem88 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 mam pytanko , czy mam sie czym martwic jesli chodzi o sprzęgło, a mianowicie czwórka wchodzi mi czasami normalnie bez wcisniecia sprzęgła, a jak nie chce wejsc to wystarczy dodac troszke gazu podczas "checi" wrzucenia 4 i normalnie zmieniam bieg bez wcisakania sprzegla. oczywiscie tak nie robie ale przez przypadek to zauwazylem ...
wesz82 Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Ja pierdziu :facepalm: Po co Ci sprzęgło w aucie?? Nie masz co się martwić bo normalnie samochód wrzuci dany bieg bez sprzegła ale należy ten bieg dostosować do prędkości,ale jak Ty będziesz tak jeździł to następny Twój post będzie o skrzyni
przem88 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 wiem wiem sam sie za glowe zlapalem ;p myslalem ze cos sie dzieje nie dobrego
Homiczek Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 pozgrzytaj synchronizatorami ;p dobrze jest umieć tak jeździć na wypadek jak docisk sprzęgła szlak trafi albo pompe sprzegła ;p
Rekomendowane odpowiedzi