kacwoj Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Witam, czy mogę prosić o numer części czujnika położenia wału korbowego w silniku 3.0 ASN? Z góry dziękuję za pomoc!
sentinell Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 A kolego, czemu sobie sam nie sprawdzisz? Tylko pytasz innych, najpierw warto samemu sie potrudzić. Wchodzisz na stronę: http://ifinterface.com/page/page3.php Klikasz CarProg2 Masz nawet język polski... Wybierasz swoje auto i szukasz. Nie idź na łatwiznę, że ktoś poszuka za ciebie.
kacwoj Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 Jasne, tylko miałem problem ze znalezieniem na forum linka do katalogu online, a nie miałem możliwości poświęcić dużo czasu na szukanie (praca...). Link zapisany i na przyszłość radzę sobie sam Dziękuję!
powaguspisz Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Do automatu 0-261-210-147 a do manualnej - 0-261-210-178 mam dostępne w ofercie ZAPRASZAM
Rekomendowane odpowiedzi