Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rodzynek A4 B7 2.0 TDI BRD Quattro - nowa baza do modów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A tak wygląda polakieorwana podkładka tablicy rej :)

f3g6x3.jpg

rscrvb.jpg

fwma39.jpg

i na myciu :)

21lsirq.jpg

jeszcze czekam na dokładkę:)

Opublikowano

Pięknie :thumbup1:
Tylko te paski chromowane bym wywalił.

Opublikowano
  • Autor

Pięknie :thumbup1:

Tylko te paski chromowane bym wywalił.

mie się właśnie podoba :D

4 Łapy winter set session :)

28a8bq1.jpg

2afeahf.jpg

2jbsd1f.jpg

25alnc0.jpg

359zcat.jpg

s5gtx4.jpg

rlf19j.jpg

ortddy.jpg

Edytowane przez rodzyn889

Opublikowano

Bardzo łądny sedanik. i wersja kox. Coraz bardziej zastanawiam się nad zmianą :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Bardzo łądny sedanik. i wersja kox. Coraz bardziej zastanawiam się nad zmianą :)

Tez tak myślałem do wczoraj :) po przejechaniu pół Polski obejrzeniu kilku ulepów kupiliśmy audi a6 c6 3.0 Tdi quattro. Wersja na wypasie + MMI które robi mega robotę, no i jakiś szyber el. fotele, skóra, rolety miejsca opór, łopatki przy kierownicy i bajerów tyle że połowy moja 4ry nie ma :(

Auto ma takie odejście, że jestem w szoku :) ale w ostrych zakrętach auto z A4 nie ma szans wynosi co bardzo, ale po powrocie na prostą znowu a6 góra :)) Program u sportimle polska na wiosne i a6 nie będzie miała naszns w serii :)

Przy obecnym setupie A6 267km/h, A4 240 km/h, goniliśmy się z GTI ale odpuścił :)

2comz4l.jpg

2mwpbl.jpg

mjn1gw.jpg

o5vpf8.jpg

Opublikowano

Zderzak s line wyglada swietnie:-) zmienia przod b7 i to bardzo:-) wiem juz co bede rezal nastepnym razem:-)

Opublikowano
  • Autor

W trakcie przygotowywania summer set :)

2rxi7x2.jpg

Dokładka z cupra juz czeka . Został tylko dylemat jakie kupić felgi ? Na pewno będą to 18" 8,5j chyba max 9, oponę chce 225/40/18 : a myślę o 3sdm 0.01 lub Xxr 530 lub Tomason TN4 . I w takiej kolejności będę szukać :)

Tarcze chciałbym zimermann sport przód i tył pisałem do firmy ale chyba nie mają :/

W ostateczności Power Disc przód i jakieś sporty tył .

Może ktoś ma jakieś poglądowe zdjęcia lub fajne felgi na sprzedanie chętnie popatrzę :)

Opublikowano

3SDM w 18" będzie wydawało się b.małe, kupuj od razu 19" :decayed:
Jeszcze nie wiem, ale moooooże moje sportecki pójdą do sprzedania.

Edytowane przez MAT1000

Opublikowano

Ładuj 19 bo będziesz później żałował. ; )

Po tarcze uderz do Deva albo dzika. :thumbup1:

Opublikowano

Ja mam 18stki 8J 225/40 i za zadne skarby bym tego nie zmienil ;D ładne zaciski, bedzie kontrast do czarnego auta:)

Opublikowano
  • Autor

Kolejny mod do auta, wczoraj zakupione za bezcen 19" 8,5j et 45 CMS. Póki co nie mogę się przekonać do tego wzoru, wolałbym Dare lub Xxr ale kupiłem te i kupę kasy zostało na odwiedziny w Sport mile :) Opony jakiś matador 2013 r 235/35 około 6 mm .

Założone dzisiaj na probe na tył dałem 15mm dystans dla wypchnięcia felgi i jest jeszcze trochę miejsca , Jakie wrażenia ?

- wogóle nie czuć spadku mocy mimo większego koła
- auto mega stabilne
- świetne trzymanie w zakrętach
- poprawił się wygląd

- czuć ze to 19" ciężej kręci się kierownica
- czuć wyboje, nowe zawieszenie ładnie wybiera ale jednak wszystko idzie w auto nie w oponę
- trzeba uważać na nasze polskie drogi, jechałem przez łódź wczoraj to myślałem ze nigdy nie wyjadę z tych dziur :/
- Spalanie ? Samo Quattro pali już swoje, a na 19" nie będę nawet mówił ile :)

Na chwile obecna tyle :) na wiosnę eibach i dokladka a 19" ładuje do garażu na teraz.

iggabp.jpg

x607lf.jpg

2nt6ya.jpg

2s8lax4.jpg

168zifd.jpg

ojqss2.jpg

2rm8q48.jpg

Wysłane z Note 3

Opublikowano

Dość ciekawie wpasowały się, jak auto pójdzie bliżej ziemi będzie jeszcze lepiej. Co do twardości, opony mogą być też twardsze. Ja nie odczułem zmiany komfortu między 18" a 19", tylko ja wsadziłem nowe opony.

Kupujesz ProKit czy SportLine ???

Opublikowano
  • Autor

Pro mi wystarczy chyba :)

Po jeździłem dwa dni na 19" do wczoraj i stwierdzam że to nie dla mnie xD dzisiaj jadę je oddać bo mają wadę biją powyżej 140km/h .

Myślę nad takimi dwoma 18stkami :

S4 Bbs Ch 7,5j :

3506s5i.jpg

S-Line a8 7,5j chyba:

5zfjoj.jpg

Znalazłem BBS z S4 za 1400 same fele, i za 1550 zł s-linowe 18" z oponami . Nie wiem sam ..

Opublikowano

Pro mi wystarczy chyba :)

Po jeździłem dwa dni na 19" do wczoraj i stwierdzam że to nie dla mnie xD dzisiaj jadę je oddać bo mają wadę biją powyżej 140km/h .

Myślę nad takimi dwoma 18stkami :

S4 Bbs Ch 7,5j :

3506s5i.jpg

S-Line a8 7,5j chyba:

5zfjoj.jpg

Znalazłem BBS z S4 za 1400 same fele, i za 1550 zł s-linowe 18" z oponami . Nie wiem sam ..

18 s-line wydają mi się lepszą propozycją sam mam takie i fajnie to wygląda .

Opublikowano

mam praktycznie wizualnie te same auto, i podpisuje się dwoma rękami :lol: tym co napisał marcinch001, wlałbym te s-lline

Opublikowano

znajome autko :) , piękna jest i sporo w niej zmieniłeś od kupna , szerokości życzę i mam nadzieję że ją kiedyś zobaczę

Opublikowano
  • Autor

Kupno felg to straszna męczarnia :) nie mogę się zdecydować oglądam zdjęcia ,szukam na aukcjach jakiejś alternatywy i nie wiem

Opublikowano

Kupno felg to straszna męczarnia :) nie mogę się zdecydować oglądam zdjęcia ,szukam na aukcjach jakiejś alternatywy i nie wiem

Witajcie :D

Gratuluję pięknego autka!

Słusznie Kolego, że oddałeś te 19".

W ogóle nie wyglądały na rozmiar 19", poza tym nie były ładne (choć to rzecz gustu :D )

Tak jak mówią Koledzy jeśli chcesz zmieniać to na coś ładnego ori sugeruję 18"-ki.

Będzie wyglądać świetnie (zwłaszcza jak obniżysz), trzymać w zakręcie a i jeszce będziesz miał komfort jak w 17" :D

Przeszedłem ten wybór w zeszłym roku.

Bądź oryginalny i wybierz jakiś nowy nie oklepany wzór (w zeszłym roku sprzedałem ten wzór S-line nad którymi się zastanawiasz)

Zerknij na te poniżej:

http://allegro.pl/oryginalne-felgi-audi-a6-c7-18-5x112-4g0-jak-nowe-i4883719052.html

http://allegro.pl/felgi-aluminiowe18-cali-audi-oryginalne-oryginal-i4846109729.html

http://allegro.pl/oryginalne-felgi-audi-a4-s4-a6-s6-s-line-18-8k0-i4881303381.html

Pozdrawiam i Wesołych Świąt!

Opublikowano

ja sam wezmę sobie te s line na przyszły sezon zimowy tylko w rozmiarze 17 , bo na 16 w zimie trochę mi brakuje prezencji :naughty:

Opublikowano

Po jeździłem dwa dni na 19" do wczoraj i stwierdzam że to nie dla mnie xD

Tzn? Twardo? myślisz, że jest duża różnica między 18 a 19" w komforcie?