Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Co sie dzieje z MotoMinder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś coś wie na temat dlaczego nie działa serwis MotoMinder ??

Miałem tam przez kilka lat opisane wymiany wszystkich części oraz tankowań moich samochodów. Nagle przestał działać i nigdzie nie jest opisane dlaczego. W googlach też nie ma wzmianki o tym jak by nigdy nie istniało.

Nie zrobiłem kopii i wszystkie wymiany co gdzie kiedy i za ile szlak trafił :(

Jak by co to moja stronka :

http://www.motominder.pl/karta-pojazdu/1086/audi-a4-2002r/silnik/

Naprawdę nikt z was nie miał tam konta?? Czemu nigdzie nie ma żadnej informacji :(
Opublikowano

Domena jest opłacona jeszcze dwa miesiące więc to nie to

Serwery DNS a co za tym idzie hosting mają w jakiejś firmie megiteam.pl

Wygląda to tak jak by nie opłacili na czas hostingu i konto zostało zablokowane.

Możesz zadzwonić i zapytać się czemu to nie działa

Opublikowano

A gdzie zadzwonić jak nie ma żadnej informacji o nich w necie.

Opublikowano

Tak jak pisałem wyżej domena jest zaparkowana na serwerach megiteam.pl w Krakowie a co za tym idzie fizycznie strona jest na ich serwerach a telefon do nich jest u nich na stronie 12 633 02 05.

Możesz zapytać czy jest jakiś problem może Ci powiedzą choć jeśli nie jesteś właścicielem konta hostingowego to szczegółów Ci nie podadzą ale zawsze możesz zapytać co Ci szkodzi może uzyskasz jakąś informację czy i kiedy zostanie uruchomiony portal

Opublikowano

Zadzwoniłem do nich i pani powiedziała ze jest nie opłacona faktura za używanie konta od sierpnia i strona została zablokowana. Co najlepsze powiedziała że ja odblokuje i żebym poinformował właścicieli żeby uregulowali rachunki. Przychodzę do kompa klikam w linka i stronka działa :) Przynajmniej wszystkie wydatki sobie skopiuję do exela.

Na stronie głównej motomindera jest informacja że jest na sprzedaż, pewnie dlatego nie opłacili.

Dzięki bardzo Robero321

Opublikowano

Proszę bardzo dobrze że się udało odzyskać dane