Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

wariator! co o tym sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no popatrz wysledziles moja aukcje :) a jak bys sie bardziej postaral to na forum jest juz sporo watkow dotyczacych wariatora. Jak chcesz poznac szczegoly to napisz pw .
http://a4-klub.pl/index.php?/topic/129655-b6-alt-dziwny-dzwiek-po-odpaleniu-na-zimnym-silniku/

Opublikowano
  • Autor

no popatrz wysledziles moja aukcje :) a jak bys sie bardziej postaral to na forum jest juz sporo watkow dotyczacych wariatora. Jak chcesz poznac szczegoly to napisz pw .

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/129655-b6-alt-dziwny-dzwiek-po-odpaleniu-na-zimnym-silniku/

No prosze!!! Czytałem o tym ale nie wiedziałem, że to ogłoszenie jest Twoje. Odezwe sie na pewno..

Opublikowano

Beny kurde czemu Ty się nie ogłaszasz z takimi sprawami na forum :D chyba, że nie znalazłem ... good job!

Opublikowano

Jakos nie potrzebowalem dodatkowej reklamy. Jak cos piszcie na PW lub dzwoncie na numer z aukcji.

Opublikowano

Brawo Michał :brawo:

Myślę, że Twój towar bedzie miał branie; nie słyszałem o nikim poza Tobą kto by się zajmował regeneracją, a na pewno jest sporo osób który jeżdżą z tym tyrkotaniem, a do wymiany tego ustrojstwa zniechęcają ich ceny w ASO. Sam za jakis czas się do Ciebie odezwę bo będę walczył z wariatorem i zaworem przy okazji wymiany rozrządu :wink:

Opublikowano

Kolega Beny4 juz od dawna się ogłasza na allegro.... ja rok temu wymieniałem u siebie tą felerna cześć i to tam znalazłem jego ogłoszenie, a jest chyba jedynym oferującym taka usługę. Dodam że jestem zadowolony do dnia dzisiejszego jest wszystko OK. Pozdrawiam

Edytowane przez chrzanio

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam. Jutro daje do mechanika a jak zdemontuje to odesle do Beny4...Dam znać jakie rezultaty. pozdrawiam

Witam. Jutro daje do mechanika a jak zdemontuje to odesle do Beny4...Dam znać jakie rezultaty. pozdrawiam

Wymieniłem wariator od kolego Beny i nastanik faz rozrządu. Na razie wszystko działa i jest cisza. Dzięki Beny

Opublikowano

Wymieniłem wariator od kolego Beny i nastanik faz rozrządu. Na razie wszystko działa i jest cisza. Dzięki Beny

Ile Cię kosztowała całościowo ta "przyjemność"?

Opublikowano
  • Autor

Witam. Razem z mechanikiem zamknąłem sie w 1.000 zł.

Opublikowano

No to musze sobie troche hajsiwa odlozyc i na wiosne/lato ogarnac temat

Opublikowano

Witam. Przymierzam się do wymiany uszczelki pod zaworem bo olej ciecze i jedyne czego się obawiam to tego ze on mi nie wyjdzie bo pierścienie sobie wyrobiły łoża w wariatorze. Co zrobić jak mi nie będzie chciał wyjść? Mam terkot tylko na ciepłym silniku.

Opublikowano

jak nie bedzie chcial wyjsc po dobroci to mozesz sila. Tylko nie przesadzaj z zeby nie uszkodzic zaworu. Jak bedziesz mial szczescie to wyskoczy i pierscienie beda cale. Jak bedziesz mial pecha to albo popekaja pierscienie albo co gorsza tloczek z pierscieniami wyjdzie z obudowy zaworu . W tym wypadku zeby go nie uszkodzic trzeba bedzie wyciagnac caly walek.

Opublikowano

Aż się boję za to zabierać :D Ale jutro zdam relację jak poszło ;)

Niestety zawór siedzi na pierścieniach i będę musiał użyć siły;/ i takie pytanie jak tłoczek z pierścieniami wyjdzie z zaworu to nic się nie stanie? czy wtedy już zawór do wywalki?

• 1 rok później...
Opublikowano

Jakos nie potrzebowalem dodatkowej reklamy. Jak cos piszcie na PW lub dzwoncie na numer z aukcji.

Beny daj telefon bo mam problem z wariatorem silnika alt 06b109088c . samochód rozebrany i niezbędny do jazdy bo nie myślałem,że to badziewie będę musiał wymienić, a jak już rozebrane to zrobić po ludzku.Jak możesz to zadzwoń do mnie pod nr. 694 42 94 94