Daduś Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Jak podlaczyc glosniki do boczkow tylnych do sedana ? niech wypowie sie ktos kto przerabial ten temat.
POWER-KRIS Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Pytanie czy są fabrycznie i nie grają, czy nie ma i robisz na nowo, lub są przewody tylko głośników brak?
Daduś Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 tzn nie mialem kiedys i dopiero zalozylem boczki z glosnikami i chce je podlaczyc zeby graly ale nie wiem jak
POWER-KRIS Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 A w drzwiach są kable od głośników? Jak nie, to od drzwi musisz do radia ciągnąć kabel gdzieś pod listwa progowa. Jakie radio masz? Jak ori Audi to lepiej znajdź kogoś kto Ci pomoże bo do niego dodatkowy wzmacniacz potrzebny.
Daduś Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 nie mam kabli bo dopiero zakładam glosniki bo wczesniej nie bylo , radio mam ori audi 2 din i nie wiem jak wpiac te glosniki ?
POWER-KRIS Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Przy ori radiu bez dodatkowego wzmacniacza to po prostu nie ma gdzie podpiąć.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 mógł by podłączyć pod przednie głośniki ale nikt ci takiego wyjścia nie poleca ponieważ to może za bardzo obciążyć radio dlatego musisz zamontować osobny wzmak i wtedy będziesz z tego zadowolony
POWER-KRIS Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Ja bym radio zmienił na Alpine, Clarion, JVC, lub Kenwood i połączył klasycznie plus jakiś sub ze wzmakiem. [emoji12]
Daduś Opublikowano 25 Października 2014 Autor Opublikowano 25 Października 2014 chce zostać przy oryginalnym nagłośnieniu, czy orgi wzmacniacz od audi bedzie dobry ? jesli tak to jak go podlaczyc
POWER-KRIS Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Twój błąd. Czyli musisz z drzwi pod siedzenie tylne kable kłaść, od radia remote i 3 sygnalowe lewy prawy masa. Zasilanie z aku bezpośrednie, masa może być z budy ale lepiej też z aku. ro***erducha totalna.
Rekomendowane odpowiedzi