Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana czujnika temperatury G2/G62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przekopałem forum i nigdzie nie moge znalesć tematu poświęconej wymianie czujnika G2/G62, moze ktoś mnie oswiecić gdzie znajduje sie ten czunik w AVF ???? To jest ten za silnikiem ??? jesli tak to gdzie wsadzić ręke zeby sie do niego dobrać.

http://turbodiesel.hswg.pl/wymiana-czujnika-temperatury-g62-w-1-9-tdi-avf/

Opublikowano

Czujnik jest z tyłu silnika , kostka 4pin .Prawdopodobnie zielony.

Opublikowano
  • Autor

wiem ze ma 4 piny, wiem ze jest zielony, wiem ze z tyłu silnika pod vacum, szukam foto lub screna z etki.

Opublikowano

Wpisz w goglach i fotek masz od groma. Nie wrzucam fotki bo niw wiem który jest twój silnik, ale ty na pewno rozpoznasz.

Opublikowano
  • Autor

Odpowiedz na poziomie 6 latka, wiadomo dlaczego nabiłęs tyle postów przez rok wśród klubowiczów............ ciezko stwierdzić po fotce samego czujnika czy to aby napewno avf lub awx, potrzebuje real foty albo screen z etki lub poprostu link do jakiegos starego tematu o tej tematyce.

Edytowane przez lukaszooo

• 8 lat później...
Opublikowano

Witam nie zakładam nowego tematu tylko piszę tu pacjent 2.0 alt 2003r muszę wymienić króciec wody i czujnik ten zielony i mam pytanko na co zwrócić uwagę jak odpowietrzyć bo sporo płynu zleci i jak patrzę jak się za to zabrać to mi slabo... Nawet po ściągnięciu rury dolotu jest nie za wiele miejsca i nie wiele widac więc proszę o radę kogoś kto to wymieniał IMG_20230903_205912.thumb.jpg.0e393e8f0f996be32883dc6e998920d1.jpg

Opublikowano

Ok znalazłem wszystko czego szukałem trochę gorzej z odpowietrzeniem bo sposobów trochę jest .. nie znalazłem informacji jedynie na temat i jest mi potrzebne wiedzieć jaki oring jest w tej szybko złączce co jest metalowa zawleczka ? Wie ktoś jaki ma być ?