Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ B5 1.9 TDI 110KM] moje pierwsze Audi.....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładna A4 :P

Opublikowano

Naprawde super sztuka , troszeczke razi ta lotka z tyłu ale to takie moje skojarzenie poniewaz moje CCCC (rowniez pierwsze :D ) rozni sie wlasnie tylko tym od twojego.

Za 2 dni odbieram autko od lakiernika , wrzuce fotki i zobaczymy jak to sie prezętuje z delikatnymi zmianami (sam nie moge sie doczekac :a4fan: ) m.in klamki i lusterka pod kolor

i biale kierunki boczne ... achaa a co myślicie o polakierowaniu tylnych swiatel ??? (mam tekie same jak twoje - z przed liftow

Pozdrawiam

Opublikowano

Witaj BOBERO!

A4-ka super, bardzo ładna.Czyściutka jakby prosto z fabryki wyjechała.Zmieniaj lampy wrzucaj fele i pokaż fotki.Pozdrawiam. :a4fan:

[ Komentarz dodany przez: zdeniu: 18-01-2007, 20:57 ]

witam Cię kolego i zapraszam do działu Newbie oraz do zapoznania się z regulaminem forum, w przeciwnym razie posty będą usuwane :533:

Opublikowano

Witaj Boberro.. Piękna ta Twoja A4-eczka :one: po zmianach to już wogóle będzie tłusta.. Ja powiem że zawsze jak widzę np. taką audi jak Twoja z 96 to jestem pod wrażeniem tak cudnego utrzymania...w koncu to 11 latek :D :diabel: :diabel: :diabel:

A tak na marginesie to miło było sie dzisiaj spotkać :564: miejmy nadzieje że jeszcze nie raz :diabelek:

Czekam na dalsze efekty prac :030:

Opublikowano

Bardzo zadbany egzemplarz Ci się trafił, a o sofciku nie myślałeś :?: Miłego śmiganka

Opublikowano

Ladne a4 moja tez tak wyglandała po zakupie własnie jutro odbieram ja bo dałem klamki i lusterka do malowania. :) tylko dlaczego masz pokrywe od silniki od wersji 90KM a piszesz ze masz 110 KM?

Opublikowano
tylko dlaczego masz pokrywe od silniki od wersji 90KM a piszesz ze masz 110 KM?

dlaczego od 90 konnej ... :?:

Opublikowano
tylko dlaczego masz pokrywe od silniki od wersji 90KM a piszesz ze masz 110 KM?

Sugerujesz,że skoro nie ma TDI to jest 90 KM :?:

Opublikowano
  • Autor

Auto na pewno ma 110 KM a co z tą pokrywa to nie wiem może niemcy coś pokręcili, raczej nie bede wirusował mocy mi wystarcza, a skrzynia pewnie w dupe by dostała, dzisiaj lampy przełożyłem czekam jeszcze na kierunki i zdjecia dam :diabel2:

[ Dodano: 19-01-2007, 20:40 ]

elmlody :564: też się cieszę i zapraszam pozdro :one:

Opublikowano
raczej nie bede wirusował mocy mi wystarcza,

zobaczymy za kilka miesiecy ..... :diabelek:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj moje A4 przeszło test na A4- fajnie brzmi he he 4200obr/min i 200 km/h i więcej nie chciało, czy ktos testował a4 110 KM na manulanej skrzyni ile pójdzie???

lampy tylnie po II lifcie już siedzą, czekam na kierunki i daje fotki :diabel:

spanky-a co na zawirusowanie powie skrzynia?, mam automata..... :diabel2:

stwierdziłem że lotke zostawiam!, szukam alusów 16 albo 17 cali, ale boje sie że 17 cali wpłyną na osiągi i mniejszy komfort, w gre wchodza tylko oryginlane felgi audi

Opublikowano

Ja kolego leciałem z Essen na autobanie max mnie się udało 205 km/h , ale podobno i 210 lub nawet 215 AFN poleci, ale na 100% tego nie wiem!

Opublikowano
dzisiaj moje A4 przeszło test na A4- fajnie brzmi he he 4200obr/min i 200 km/h i więcej nie chciało, czy ktos testował a4 110 KM na manulanej skrzyni ile pójdzie???
Ja kolego leciałem z Essen na autobanie max mnie się udało 205 km/h , ale podobno i 210 lub nawet 215 AFN poleci, ale na 100% tego nie wiem!

tylko że to jest prędkość licznikowa :) rzeczywista jest na climatroniku :P 215 ja poleciałem z dużej górki na autobahnie ale faktyczna prędkość to koło 200 :D

A Virusa sie nie bój :) więcej mocy oznacza mniej kg/KM czyli chyba lepiej nie :?:

noa jak masz więcej mocy to nie musisz odrazu spod każdych świateł na piskach ruszać :) mnie wirusek spalanie zmniejszył no a jakie przyspieszenie teraz jest :D:D:a4fan: i Automat jest wytrzymalczy niż manual z tego co czytałem na forum

Opublikowano

a ja o automatach slyszalem, ze nie lubia chipsow, chyba, ze napisze sie takiemu automacikowi nowy program sterujacy jego praca, to polubi :)Norbi chyba mial problemy z automatem po chipsie.

Opublikowano

ładne Audi proste równe i wygląda na nie zmęczone :a4fan: