Radziu Police Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Witam któregoś pięknego dnia padła mi klimatyzacja od razu przestała działać więc nie wydaje mi się żeby uciekł czynnik w układzie! Po za tym nie słychać żeby w ogóle się załaczała sprężarka sprawdziłem bezpieczniki wszystkie węże i wygląda oki mam takie błędy na klimatroniku! Mi się wydaje, że coś się z elektryką stało, ale nie wiem co 1-uszkodzenie systemu wyświetla się: 6,1(g110) czujnik temperatury chłodzenia silnika(ECT), klimatyzacja ciągła przerwa 7,1(g109)czujnik temperatury otoczenia dmuchawy świeżego powietrza,ciągła przerwa 22,1(F118) wyłacznik wysokiego ciśnienia gazu klimatyzacji, ciągła przerwa 20,1 złe napięcie kompresora klimatyzacji - ciągłe 50,3 nie wiem co to znaczy na kodzie 54-znak sterujący 13,1(g114) potencjometr silnika klapy nogi/odszraniacz, ciągła przerwa 13,2 potencjometr silnika klapy nogi/odszraniacz, ciągłe zwarcie 13,4 potencjometr silnika klapy nogi/odszraniacz czasem zwarcie Może powinienem sprawdzić jakieś inne kody diagnostyczne to napiszcie to zaraz wrzuce!
Rekomendowane odpowiedzi