davidoff82 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Koledzy mam maleńki subwoofer (głośnik 20cm) w bagażniku. Bardzo szanuje sobie przesterzeń bagażową więc duży sub odpada, jednak ten fabryczny to jakiś dramat jest. Chcialem go przerobić ale to bezsensu i w zasadzie nie bardzo nawet możliwe, przeglądając sieć znalazlem takie coś: jestem przekonany że to mi w zupełności wystarczy, czy ktoś robił coś posobnego i może podać wymiary jak dużą skrzynkę wyrezać? Odgrzebie temat.ktoś coś widzial albo wie co i jak?
ardian6 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Koledzy mam maleńki subwoofer (głośnik 20cm) w bagażniku. Bardzo szanuje sobie przesterzeń bagażową więc duży sub odpada, jednak ten fabryczny to jakiś dramat jest. Chcialem go przerobić ale to bezsensu i w zasadzie nie bardzo nawet możliwe, przeglądając sieć znalazlem takie coś: jestem przekonany że to mi w zupełności wystarczy, czy ktoś robił coś posobnego i może podać wymiary jak dużą skrzynkę wyrezać?Odgrzebie temat.ktoś coś widzial albo wie co i jak? Witam. Jestem na etapie robienia takiej zabudowy ale do sedana. Jedyny sposób to zmierzyć samemu i dopasować-nie jest to trudne. Widziałem też, że to miejsce zostało wyłożone matą szklarską (jako odlew), by mieć jak najwększy litraż głośnika
j4s2c2vr Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 u mnie jest tak: Szczegóły w temacie i na pw.
Kamyk Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 spójrz w mój temat - wyszło 17 litrów i gra więcej niż przyzwoicie
Rekomendowane odpowiedzi