Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5 ARG] Jaki gaz do 1.8 możecie polecić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie juz spokój panowie nie trzeba filozofii żeby sprawdzić w mecie ceny grafów do gazu. Zapytaj się cwiary czy On za 1800 założy gaz i wystroii go. Jeden człowiek spędzi przy tym 2-3 dni wiec zarobek przy 1800zl i dobrych gratach to pojęcie obce.

Opublikowano

A ja potwierdzę bo widziałem - pod maską porządek , auto bardzo dobrze jeździło , ale Arek ty wtryski miałeś jakieś niebieskie OMVL chyba...

no tak miałem :) ale ja i tak nie żałowałem ;]

Dajcie juz spokój panowie nie trzeba filozofii żeby sprawdzić w mecie ceny grafów do gazu. Zapytaj się cwiary czy On za 1800 założy gaz i wystroii go. Jeden człowiek spędzi przy tym 2-3 dni wiec zarobek przy 1800zl i dobrych gratach to pojęcie obce.

kolego każdy ma inne ceny i każde miasto walczy o klienta prawda? Ja założyłem taką instalacje i nie żałuje i auto jeździło że hej

Opublikowano

A ja tez zalozylbym za tyle jeśli jest dobra;)

Opublikowano

Dokładnie, Arek miałeś OMVL Reg Fast :P Instalka z tego co pamiętam była taka jak moja. Akurat Ty dostałeś w tej cenie dobre graty do tego silnika, ale najczęsciej ludzie dostają najtańszy wtrysk i reduktor do niższej mocy niż powinien być.. A o strojeniu podczas jazdy nie wspomne

Opublikowano

Dokładnie, Arek miałeś OMVL Reg Fast :P Instalka z tego co pamiętam była taka jak moja. Akurat Ty dostałeś w tej cenie dobre graty do tego silnika, ale najczęsciej ludzie dostają najtańszy wtrysk i reduktor do niższej mocy niż powinien być.. A o strojeniu podczas jazdy nie wspomne

Damian gazownik a gazownik nie jest równy zakładałem w Poznaniu bo wiedziałem że pewny facet :)

Opublikowano

witam

jestem nowy i chciałbym zamontować gazik w a4. Możecie polecić jakiegoś dobrego gazownika w okolicach Tczew-Malbork-Starogard Gdański?

Opublikowano

witam

jestem nowy i chciałbym zamontować gazik w a4. Możecie polecić jakiegoś dobrego gazownika w okolicach Tczew-Malbork-Starogard Gdański?

pisz na pomorskich albo poszukaj na forum jest taki temat polecane zakłady LPG

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

do mojego zapodaję Stag 400 i hana co dalej? piszecie że bez listwy tak?

Opublikowano

Ani stag 400 ani hana

Stag qbox + barracuda+ kme tur lub zavoli

Opublikowano

Ani stag 400 ani hana

Stag qbox + barracuda+ kme tur lub zavoli

czemu nie 400 i barracuda droższa?

silnik bez turbo

Opublikowano

czemu nie 400

bo to jest do diesla,

jak już to Stag 4 lub QBox i Barracuda bo jest tak samo dobra jak Hana i jest polska,

Hana robi sie coraz bardziej awaryjna

Opublikowano

Poza tym... w tym temacie miałes juz tyle propozycji, ze chyba poprostu lubisz płacic 2x tyle za benzyne.

Opublikowano

to zamieszałem w temacie w takim razie Stag 4 i się okaże jutro co do tego Dzięki za zainteresowanie pozdrawiam :hi:

Opublikowano

to zamieszałem w temacie w takim razie Stag 4 i się okaże jutro co do tego Dzięki za zainteresowanie pozdrawiam :hi:

jak instalacja ? ja miałem takie w aucie i nie żałowałem ;]

Opublikowano

jak instalacja ? ja miałem takie w aucie i nie żałowałem ;]

dopiero zaczynam jeździć mam zrobić tyś km i podjechać na sprawdzenie Jak na razie spoko temperaturę mi ustawił na 30 stopni Jakiegoś spadku mocy nie zauważam oby tak dalej a zł zostaną Polecę w trasę w weekend to będę miał większe porównanie :naughty:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I jak,potrafisz powiedzieć soć więcej?

spalenie,moc ,,, ?

Opublikowano

moc taka sama bynajmniej nie czuję róznicy temperature ustawił na 30 stopni spalanie miałem na trasie około 9 w mieście do 12

zrobiłem dopiero 1100 km po tysiaku mam podjechać na kontrolne podłączenie kompa już żałuję ze tak długo odwlekałem instalacje :decayed:

Opublikowano

ja miałem u siebie staga 4 i nie żałowałem butla w kole niebieski wtryski i śmigało że hej :naughty:

Opublikowano

stag 4 eco i czerwone wtryski hana nie czuję różnicy znacznej jak miałem w poprzednim aucie 2 generacji gaz to była masakra

( co do eco to widzę że znawcy kręcą nosami że lepszy plus ale to temat rzeka)

butla w kole i wlot podlenku lpg koło korka pb :kox:

Opublikowano

Też mam instalke Stag 4 , wtryski czerwone Valteki , dałem tylko 1900 i na lpg śmigam jak na benzynie.
Pytałem gościa o jakieś lepsze wtryski czy może dać do zestawu on polecił Barracudy za dopłatą 200 zł , ale akurat nie miałem przy sobie tyle kasy i zostało tak jak jest.
Też zakładany w wielkopolsce :)