BF10 Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Tak jak z nawigacją, mam pytanie dotyczące telefonu Jaki telefon pasuje do A4 B5 ? Jakiego szukać ? Pozdrawiam.
PARAF Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Jeśli chodzi Ci o telefon w podłokietniku, to powiem Ci jak jest u mnie... w podłokietniku mam zamontowany uchwyt pod Nokie 5110 marki Kulmann w małym schowku pod podłokietnikiem jest gniazdo interfejsu - kabel od uchwytu wychodzi przez okrągły otwór u dołu podłokietnika ponadto w przedniej lampce sufitowej mam fabryczny MIC a w drzwiach kierowcy dodatkowy mały głośniczek jest tak prawdopodobnie dlatego, że od początku w moim B5 nie było fabrycznego radia, tylko jakiś Blaupunkt
PARAF Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Mierzył ktoś prąd ładowania w tym ustrojstwie...?
mo2 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Podłącze się. Mam taki uchwyt: Podejrzewam że to od nokii 3110 ale chcę się upewnić Do tego mam głośnik w drzwiach , jakieś ustrojstowo pod tylną półką między głośnikami i pozostałości po antenie na błotniku tylnym. Edytowane 3 Marca 2015 przez mo2
PARAF Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 czasami w swoim aucie czuje się jak archeolog...
Rekomendowane odpowiedzi