Korzeń Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Dawno mnie tu nie było, kilka lat, ale tylko dlatego, że audi się nie psuje Niestety, chciałem coś zrobić i popsułem otóż: Dokładałem zestaw BT Nokia W skrzynce bezpieczników zrobiłem nie chcący zwarcie. Od tej pory straciłem wycieraczki, kierunkowskazy, dmuchawę itp. Znikło zasilanie z żółtej szyny 75X po stacyjce. Szukam bezpiecznika odpowiedzialnego za ten problem. Szukałem w skrzynce z komputerem. Jest tylko taki 40A. Według schematów i wpisów na forach powinien być i drugi 80A. Nie ma Może ktoś podpowie gdzie szukać?
marionozzo Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Dawno mnie tu nie było, kilka lat, ale tylko dlatego, że audi się nie psuje Niestety, chciałem coś zrobić i popsułem otóż: Dokładałem zestaw BT Nokia W skrzynce bezpieczników zrobiłem nie chcący zwarcie. Od tej pory straciłem wycieraczki, kierunkowskazy, dmuchawę itp. Znikło zasilanie z żółtej szyny 75X po stacyjce. Szukam bezpiecznika odpowiedzialnego za ten problem. Szukałem w skrzynce z komputerem. Jest tylko taki 40A. Według schematów i wpisów na forach powinien być i drugi 80A. Nie ma Może ktoś podpowie gdzie szukać? za tablicą przekaźników jak sobie to ściągniesz to masz schowane bezpieczniki i tam właśnie jest 80A tuż koło grodzi silnika
Korzeń Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie ma OK. Okazało się że to pierdoła Przekazić się popsuł. Naprawa trwała 30 sekund
Rekomendowane odpowiedzi