ivan1977 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Witam Po prawie roku czasu przyszedł by rozstać się z moim B5 2,5 TDI i przesiąść się na krawata w 2,5 TDI jakoś ten silnik CCCO do mnie przemawia i w związku z tym dlatego wybrałem tą jednostkę.Auto miało być pełną S-Line jak się jednak okazało to zwyklak robiony na pakiet S-line wew. i zew. w Niemcowni Audi A4 B6 Avant 2004r Wyposażenie - 4 szyby w prądzie - climatronik - tempomat - skrzynia manual - siedzenia półskóra z tkaniną SPEED kolor czarny - boczki też tkanina SPEED - czujnik cofania - czarny sufit + słupki - koło 18" - obniżone zawieszenie (jeszcze nie wiem co tam siedzi) - reszta jak w pewnie każdej B6 Fotki parę dni po zakupie Dawno nic sie nie działo w temacie więc uzupełniam W aucie nastapiło kilka zmian a mianowicie: -wpadł daszek na tylną klape -wymiana popychaczy i dzwigienek wraz z wtryskami -nowe oponki -nowe hamulce -wymiana drążków wraz z koncówkami -nowy komplet rozrządu -no i oczywiscie naprawa schowka pasażera nie jest to aż tak skomplikowane Auto obecnie wygląda tak: Edytowane 10 Listopada 2016 przez ivan1977
Adasko19 Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Kolor taki jak mój ;-) masz go w takim stanie, jak ja chce żeby mój wyglądał ;-) przepiękny jest [emoji1] Wysłane z Xperii
ivan1977 Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 Słabe zdjęcia nie miałem czym zrobić postaram sie zrobić lepsze Trochę uzupełniłem temat i dodałem kilka fotek
mariuszbielsko Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 hejka kolejne piekne 2.5 pozdr
ivan1977 Opublikowano 18 Września 2016 Autor Opublikowano 18 Września 2016 Auto mam prawie 2 lata troche dało w kosc ludzie jeczą 2.5 co to za padlina ja cały czas ciesze sie jazdą
mariuszbielsko Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 tak trzymać zapraszam do grona znajomych pozd bezawaryjności
Rekomendowane odpowiedzi