Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wybór TV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samsunga już nigdy więcej.Masakra z reklamacjami itd.Właśnie niedawno się przekonaliśmy... Coś mi wczoraj gadał że oglądał jakiegoś właśnie LG :)

Opublikowano

O reklamacjach nie rozmawiam bo to druga strona medalu i linia serwis - klient jest tak rożna ile ludzi w sklepie. I w sumie każda firma ma cos za uszami :) tyle ze jeba wiecej druga mniej.

Opublikowano

Akurat LG troche sprzetu mam w chacie,kilka oddawałem na gwarancji(nawet kino mi się "upaliło") i nigdy nie było problemu ;) Zobaczymy co staruszek wybierze i dam znać najwyżej :)

Opublikowano

No spoko, powiem ci ze zalezy gdzie to jedzie, bo jak jest jakis serwis lokalny to w większości sa to multiserwisy a oni maja wszystko gdzies. :)

Na rynku 4k sa jeszcze philipsy i tez sa spoko, obraz tez ładny ale jakos tak popularności nie maja ale jak chcesz moge im sie przyjrzeć bo mam na sklepie.

Opublikowano

No jasne,każda informacja się przyda :)

Opublikowano
  • Autor

Darek a co powiesz o tym TX-50AS500E ? To taki średniak chyba z tych co omawialiśmy. Widzę że ma 100Hz i ma te 50 cali. A jak z procesorem ?

Opublikowano

1 rdzeń tak jak AS520.

Opublikowano

Kollego dominik, moja zona pracuje w saturnie, moze ci zalatwic znizke, jesli bedzie a czego urwac. Pojdzie z toba na dzial rtv i pracownik powie ktory dobry i szczerze doradzi. Bo tutaj duzo "ekspertow" a prawda taka, ze w sklepie najlepiej, bo widac co klienci zwracaja, co sie psuje.... chcesz? To na PW

Mowa o sarurn arkadia

Opublikowano

Kolego ja pracuje w jednej z siecie tych elektromarketow...

I wlasnie mu takiej odpowiedzi udzieliłem.

Opublikowano

1 rdzeń tak jak AS520.

Wlasnie sie zastanawiam nad AS 520E. LG LB650V jest dwurdzeniowy? Chyba wybiore tego LGka

Opublikowano

Samsunga już nigdy więcej.Masakra z reklamacjami itd.Właśnie niedawno się przekonaliśmy... Coś mi wczoraj gadał że oglądał jakiegoś właśnie LG :)

Jak wymienialem matryce bo sie kreska zrobila a telewizor byl jeszcze na gwarancji, pan w serwisie zaproponowal mi podjechanie do nich przed koncem gwarancji i wymiane kolejna matrycy, tak zeby na dluzej starczyla jak sie gwara skonczy. Pewnie dobrze trafilem, ale masz kontrprzyklad :)

Mam samsunga 5 rok i nie narzekam :)

Edytowane przez ilear

Opublikowano

Nie wiem jak w LG LB650V.Mam go i ogólnie wszystko ok,ale jak otwierasz menu to czasem muli jakby było sporo okien otwartych...Nie wiem dlaczego.Ma tak każdy TV z WebOs-em z tego co wiem.Ponoć trzeba czekać na aktualkę :) Ojciec kupił wczoraj po sprzedaniu Samsunga Curveda LG 49UB850V i stwierdził że jest bardziej zadowolony niż z tamtego Samsunga.Żeby nie było od zawsze kupował tylko Samsungi i poprzednie 4 tv miał tej marki :) No i z tym otwieraniem menu jest to samo.Raz w miarę szybko a innym razem zamuła...

Opublikowano

Lb650v ma 2 rdzenie ale te rdzenie nie sa tak wydajne i one mula bardzo w porownaniu z wysoka seria :) no niestety ale cos za cos :)

Opublikowano

Dobrze ze reszta ok.Menu czesto sie nie uruchamia ;) Dziwie sie ze w modelu wyzej-ten co ma ojciec i w kazdym z WebOs-em jest to samo...

Opublikowano

W tym roku jakos byłem na prezentacji / szkoleniu Lg i pracowaliśmy na nowym modelu 4K i działało za***iście ale to była jakaś beta tv niestety...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie możecie doradzić jaki tel kupić za 2 tysiące, za 2,5tys i za 3tys zł? Szkoda mi wydawać więcej za telewizor :)

Co ma mieć?:

- powyżej 42" full HD

- ładny obraz,

- może być smart tv ale nie musi

- 4k byłoby super

Opublikowano

Za ten hajs bierz coś z LG a jak się uda za dobre pieniądze to Panasonica

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pany doradzicie?

Potrzebuje TV 50 cali w malej kasie.

Nie gram w gry, nie potrzebuje smarta

Potrzebny TV do codziennego ogladania bez wodotryskow

Czy oplaca sie zabrac ten TV w cenie 1500 bo taka byla by ewentualna obnizka....

http://allegro.pl/blaupunkt-50100hz-fullhd-soundbar-50w-okazja-i4977644163.html

TV jest z glosnikiem wartosci 200zl wiec TV kosztowal by 1300zl....