DOCENT90 Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 hELLO! Piszczy mi wiatrak od nawiewu klimy -gdzie on siedzi i czy da się nasmarować( cały czas nie jęczy to może coś z niego jeszcze będzie).Gdzieś kiedyś ktoś pisał,że przez schowek da się do niego dojść -HELP
mcm Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 wyjmij schowek wiatrak jest pod nim[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2008, 21:09_________________________________________________
rafi1985 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 odgrzewam kotleta wczoraj podczas jazdy bez przerwy 4 godz zaczal mi piszczec wiatraczek od dmuchawy. Czym to zaradzic w razie powrotow tych piskow bo obecnie jest cisza i tak wogole 2 razy mi piszczal i oprocz wczorajszego dnia to dzwieki ostatni raz pojawily sie w grudniu 2008 roku
Gwerty Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 mialem tak samo. pomogl mi smar silikonowy z sprayu. i od tego czasu cisza.
ojciec Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 mialem tak samo. pomogl mi smar silikonowy z sprayu. i od tego czasu cisza. To znaczy ile czasu masz już spokój z nawiewem?
tomalson Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ja mam tak samo tylko przy dużych mrozach zaczyna pisdzczeć a jak temperatura rośnie do -2 -3 stopni tto jest cisza:))
ojciec Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ok, ok, czekamy na info, czy Kolegom pomogło spryskanie silniczka smarem w spray-u.
Rekomendowane odpowiedzi