MASA Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witam, Chyba z nudów ostatnio po umyciu przyglądałem sie swemu autku i wypatrzylem dziwne zacieki. Wiem, że autko nie było bite na bank, natomiast przy listwie nad rejestracją (przy narożnikach) na tylnej klapie ma takie zgrubienia - ala zacieki. Czy wy też tak macie? A może listwę miałem wymienianą? Pozdro MASA
MDM Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 ale zacieki wody czy farby?? [ Dodano: 18-01-2007, 23:44 ] ale zacieki wody czy farby?? bo jesli farby to raczej było malowane, no chyba ze w fabryce tak zwalili robote
Gość Murzyn Opublikowano 19 Stycznia 2007 Opublikowano 19 Stycznia 2007 :053: to skad te zcieki jak nie bylo malowane :053: fabryka nic nie zawalila, sa tam dos ostre normy (20um) z tego co pamietam, wiec jakiekolwiek zacieki widoczne golym okiem sa conajmniej zastanawiajace. Mozemy prosic o jakies ladne foto??
Gość zdeniu Opublikowano 19 Stycznia 2007 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Wiem, że autko nie było bite na bank rozumiem że kupiłeś autko w salonie i sam cały czas nim latasz :?: bo w innym przypadki nie istnieje stwierdzenie na bank :027:
bratpit Opublikowano 19 Stycznia 2007 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Wiem, że autko nie było bite na bank rozumiem że kupiłeś autko w salonie i sam cały czas nim latasz :?: To w Polsce też niedaje 100% pewności :053:
MASA Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2007 Hej, Jak tylko będę miał możliwość to wrzucę fotkę. Zgrubienia te występują przy dolnych narożnikach listwy nad numerem. Dziś oglądałem czyjąś A4 na parkingu - i tam też tak to wygląda, pozdro MASA
spanky Opublikowano 19 Stycznia 2007 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Hej,Jak tylko będę miał możliwość to wrzucę fotkę. Zgrubienia te występują przy dolnych narożnikach listwy nad numerem. Dziś oglądałem czyjąś A4 na parkingu - i tam też tak to wygląda, pozdro MASA dawaj zdjecia .... inaczej beda twierdzic ze wszystkie sa walone .... :diabelek:
MDM Opublikowano 19 Stycznia 2007 Opublikowano 19 Stycznia 2007 to dawaj zdjecia i to migusiem, bo w b6 takich cudów nie ma:P
MARTiiii Opublikowano 20 Stycznia 2007 Opublikowano 20 Stycznia 2007 No jak dla mnie z tego co piszesz wynika ze klapa była malowana i to mało starannie.
Rekomendowane odpowiedzi