Opublikowano 13 Marca 201610 l Autor A możesz kupić takie same zabronione to nie jest jak dla mnie tip to bajka , super sie mi jeździ , płynna zmiana biegów ogólnie fajnie , poszaleć tez można manetki są w kierownicy do wyprzedzania extra sprawa , jedyna "wada" to serwisowanie skrzyni , wiadomo pilnować zmian oleju , filtra , nie wymienia sie tego często śle jest to dość kosztowne
Opublikowano 25 Marca 201610 l Autor bede chciał stopniowo ogarnąć , najpierw hamulce , tarcze klocki zaciski w kolor , wsadzenie gwintu , koło , olej w skrzyni też , teraz mi daje w kość termostat już drugi który założyłem pierwszy nie grzał wcale wymieniłem na ori ten znowu chodził jakis czas teraz 90 na blacie jest na postoju a w czasie jazdy spada cholera wie czy drugi siadł , czujnik temperatury też zmieniłem a w blokach pomiarowych wygląda że jest ok
Opublikowano 2 Kwietnia 201610 l Autor nie bardzo bo w niedziele jade w delegacje i z tydzień auto bedzie stało nowy M.O.D z nowości to to dziwne zawieszenie wleciało ....
Opublikowano 2 Kwietnia 201610 l dzieje się dobrze ja tam bym nie wytrzymał i od razu koła założył jak stare były zdjęte
Opublikowano 2 Kwietnia 201610 l No nie wierzę, że felgi jeszcze nie na aucie! Wrzucaj to i dawaj foty!
Opublikowano 2 Kwietnia 201610 l Autor do felg jeszcze daleka droga musze ogarnąć hamulce , zaraz sciągam te zimówki stawiam na klockach i pucuje nadkola żeby było czysto , pózniej jakies dystanse jeszcze no i składać do kupy. najwiecej satysfakcji mialem przy tym gwincie poniewaz kumpel mi użyczył podnośnika a wszystko robiłem sam , gwintu zostało jeszcze z 5cm do opuszczenia na razie siedzi do połowy