Tazio Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Witam Jestem na forum juz prawie rok ale nie umieściłem jeszcze swojej A4 na forum Autko osobiście sprowadziłem z niemiec rok temu Silnik 2.0 170 ps [bRD] z przebiegiem 174 000 km udokumentowanym w serwisie Zdjecia autka w dniu zakupu A tu juz autko w polsce! Obok swojej nowej koleżanki!Wyposażenie obecne:- kierownica wielofunkcyjna s-line- kolorowy FIS- tempomat- DRL do dziennej jazdy- uchwyt do telefonu - klimatronik- diody z podsufitki- czujnik parkowania tył- pakiet chrom - chromowane relingi- reflektory xenonowe(spryskiwacze i samopoziomowanie reflektorów)- radio BNS 5.0 moduł bluetooth- zestaw głosnomówiący- 4x el. Szyby- domykanie i otwierania szyb z pilota- lusterka elektryczne i podgrzewane- central zamek- podłokietnik przód tył - podgrzewane siedzenia - gałka zmiany biegów s-line - zawieszenie 1BV - felgi org 17 - czujniki cisnienia w oponach Pakiet oświetlenia: - Podświetlenie wnetrza Led - Podświetlenie miejsca na nogi przód tył Led - Lampki spód drzwi przod tył Led - Podświetlany podłokietnik - Podświetlany wizytownik kubek kratki wentylacji - Podświetlane klamki - DRL LedDokonane mody: -wyłaczony EGR (zrobione) -usuniety DPF (zrobione) -wirusik na 200ps (zrobione) - sciema szybek ( zrobione) - felgi 18 RS Plany: -RNS-E-(zrobione) -Gwint KW-(zrobione) - zmiana zderzaka na s-line z czarnym grillem (zrobione) - lotka spoiler na klape (zrobione) - dyfuzor s-line (zrobione) - listwy drzwi s-line(zrobione) - zmiana podsufitki na czarna (Zrobione) -tylne lampy A6 C6 (zrobione) -przednie lampy pomalować na czarno (zrobione) - lusterko fotochrom - oświetlenie tablicy rej Led (zrobione) - końcówki na wydech ulter 90 (zrobione) - zmiana hebli z 312/255 na 320/288 (zrobione) - rozrząd (zrobione) SKF - wymiana turbo na CAHA ( zrobione) - swap pompy oleju na 1.9 (zrobione) - nowy dwumas LUK (zrobione) - zregenerowny docisk (zrobione) - tarcza ori obita kevlarem LUKA(zrobione) miedzy czasie w aucie wymieniłem: - uszczelke pod głowicą planowanie głowicy - tarcze tył klocki i klocki z przodu - olej i wszystkie filtry I zaczęło sie zbieranie gratów zmiana felg z 17 na 18 i ściema szybek zmiana zderzaka na s line z czarnym grilem malowanie lamp na czarno i przyklejenie lotki Listwy s line Tylna dokładka (dyfuzor) s line + końcówki ulter 90 Zawieszenie gwintowane KW zmiana z BNS 5.0 na RNS-E Zymiana podsufitki na czarna s line CB radio Harry II Podświetlanie dekorów Podświetlanie tablicy Led DRL Nowe sprzęgło tarcza obita kevlarem Turbo CAHA Pare fotek po korekcie lakieru Program zrobiony w Dynosoft Lampy Led A6 C6 Usunięta pompa oleju Zmiana hebli z 312/255 na 320/288 Ferodo zmiana kola JR21 R18 j8,5 ET 35 Edytowane 3 Maja 2017 przez Tazio
quadral20004 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 laleczka:) ale gril zostaw chromowany ładniejszy
Tazio Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 Mam juz kupiony czarny jakos bardziej mi sie podoba ewentualnie obkleje folia carbon ale to sie zobaczy
jhimo Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Posiadasz jeszcze blende pod rejestracje do tego zwyklego zderzaka? czy pasuje p&p do slinowego? bo bylbym chetny ;d
shakal Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Ładna A4 Fajnie bo Bix z białym kierunkiem. Powodzenia w modyfikacjach i bezawaryjności Posiadasz jeszcze blende pod rejestracje do tego zwyklego zderzaka? czy pasuje p&p do slinowego? bo bylbym chetny ;d Ze zwykłego do s-line nie pasuje.
Boby Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Bardzo ładne auto. Powodzenia w dalszych modach. Troche mało wyszło tych koników po programie
Tazio Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 Bardzo ładne auto. Powodzenia w dalszych modach. Troche mało wyszło tych koników po programie No mogło by byc wiecej ale to mi robił znajomy jak DPFA usuwał moze kiedys wpadnie turbo CAHA to poprawie program
akjam Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Polecam Ogólnie Fajna sztuka. Z tym carbonem to bym się wstrzymał. Może trochę niżej? Bezawaryjności!
Tazio Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2014 Polecam Ogólnie Fajna sztuka. Z tym carbonem to bym się wstrzymał. Może trochę niżej? Bezawaryjności! Tak sie własnie zastanawiom ramka grilla w carbon i te listwy chromowane wokół szyb ale co z tego wyjdzie to nie wia Pare gratów juz przywiezionych od lakiernika w wolnym czasie bede zakładał
Koralgol Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Bez carbonu... Teraz jeszcze tylko rns-e i wywalić uchwyt na telefon
Tazio Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 No RNS-E moze kiedys wpadnie tak jak i czarna podsufitka.A co z dziurami po tym uchwycie ? A moze zamiast carbonu folia czarny mat
Boby Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ładne autko.Jak założysz zderzak listwy i daszek wtedy nabierze wyglądu.
Tazio Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 no nabierze nabierze a potem na wiosne bedzie cza pomyslec nad jaką glebą
Koralgol Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jak masz czarną fure z srebrnymi kołami to bym zostawił srebrne obwódki wokół szyb, relingi i znaczki no chyba, że chcesz wszystko na czarno....Myslę, że jak założysz zderzak, listwy i lotkę to już wystarczająco nabierze charakteru Jeżeli chodzi o dziury po uchwycie na tel to z tego co zauważyłem u innych to wymieniają cały tunel... ja nie miałem tego problemu, więc mogę się mylić.
wujek496 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ładna sztuka. Swoją zrobiłem całą na czarno: gril listwy tylne lampy i koło alu również czarny mat. i wygląda także mi osobiście taki moid się podoba
Tazio Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2014 tez chyba pojde w tym kierunku cały czarny (taki dioboł hehe) no ale pozyjemy zobaczymy Chopoki warto kupic RNS-A z 2006r czy polowac na cos mlodszego
Bombel757 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kolego. 182 KM to mi w DIAGTRONIC'u przed programem po ustawieniu rozrządu na serii wyszło. Po wywaleniu DPF'a i zrobieniu mapy wyszło 211 KM i 450 Nm. Mam dokładnie identyczny model jak Twój, z tym, że mam lusterka szczotkowane aluminium.
Tazio Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2014 chopoki potrzebuja spryskiwacze reflektorów pod zderzak s line tylko ze nigdzie nie ma uzywek czy podejda z jakigos innego auta? Bedzie czarny grill to i wpadna czarne lampy malowane
marcinch001 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Fajnie to wygląda . Kupiłeś takie lampy czy rozklejałeś i sam malowałeś ?
Tazio Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) lampy sa te co miałem tylko je wyciagłe i zawiozłe do goscia co sie takimi rzeczami zajmuje malowaniem czyszczeniem Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Tazio
Rekomendowane odpowiedzi