jamrolly Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 witam pannowie! poratujcie wiedzą jak zmienić samemu drążek kierowniczy ...zmieniłem całe zawieszenie i poległem na końcówce, tak się zapiekła ze męczyłem 3 h podgrzewając masując itpp itd...trochę nakrętki mi się objechały i chciałem ją wymienić aby w przyszłości nie było zgrzytów ..
gerlinski Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 witam pannowie! poratujcie wiedzą jak zmienić samemu drążek kierowniczy ...zmieniłem całe zawieszenie i poległem na końcówce, tak się zapiekła ze męczyłem 3 h podgrzewając masując itpp itd...trochę nakrętki mi się objechały i chciałem ją wymienić aby w przyszłości nie było zgrzytów .. Ale niejasno piszesz..........w końcu co zmieniasz?.......końcówkę czy drążek?.......Z drążkiem możesz mieć kłopot z odkręceniem......dostęp kiepski i trzeba mieć specjalny klucz.......
jamrolly Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Opublikowano 21 Listopada 2014 Patrz pierwsze zdanie ..chodzi o drazek Wysłane z mojego GT-I8190 Akcja zakonczona ..przy wymianie prawego drążka kola skrecamy max w lewo i po ściągnięciu kola mamy caly drazek na wierzchu zaopatrzyc sie w klucz 35 i jazda ! prosta sprawa Wysłane z mojego GT-I8190
Rekomendowane odpowiedzi