ar2rfr Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Witam, mam pytanie bo przekopalem forum i nigdzie nie moge znalesc tego co potrzebuje. A mianowicie: podlaczylem modul sterowania zamka centralnego z pilotem do swojego auta przy pompce. Moje pytanie czy jest jakis przewod przy pompce do domykania szyb i jaki to kolor ewentualnie, czy mosze ciagnac kabel do modulu komfortu ? A4 b5 avant 98r adr.
pox Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Wystarczy że sygnał zamykania z dołożonego modułu będzie trwał kilkanaście sekund, ale nie napisałeś co to za moduł i czy ma taką opcję.
ar2rfr Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Modul ma opcje domykania szyb i o ile pamietam czas trwania impulsu okolo 30 s, nie chodzi mi jak podlaczyc i czy bedzie dzialalo tylko o kabel przy pompce centralnego, a dokladnie o jego kolor i czy wogole jest ten kabel tam, czy mosze ciagnac przewod az do modulu komfortu.
Fenrir Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Chciałem zakładać to samo u siebie to mój elektryk powiedział że trzeba podciągnąć kabel do przednich drzwi, pod pompkę nie da rady
Rekomendowane odpowiedzi