Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG] Przepalona żarówka pozycyjnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

przepaliła mi się żarówka światel pozycyjnych, ale nie świeci się kontrolka. Moje pytanie jest następujące. Czy taka kontrolką istnieje? Nie mam pełnego FISa, ale w każdym samochodzie jaki miałem taka kontrolka była. Tak się zastanawiam, czy tak powinno byc? :mysli:

Zaraz biorę instrukcję w rękę, ale chciałbym też zapytac Was koledzy.

Pozdrawiam

Opublikowano

przepaliła mi się żarówka światel pozycyjnych, ale nie świeci się kontrolka. Moje pytanie jest następujące. Czy taka kontrolką istnieje? Nie mam pełnego FISa, ale w każdym samochodzie jaki miałem taka kontrolka była. Tak się zastanawiam, czy tak powinno byc?

Nie ma :wink4:

pełen FIS nawet nie obsługuje (sygnalizuje) spalonej żarówki świateł pozycyjnych. (w wersji B6 chyba już tak, ale w B5 nie ma takiej opcji)

Opublikowano

Muchos Gracias Companiero :)

Chociaż powiem ci, że dorwałem ulotkę "Kurzanleitung" z 1999/2000 roku :> , w której jest piękny obrazek pełnego FIS z B5 i coś takiego jak "Abendlicht/Ruecklampe Defekt" i odpowiednia kontrolka. Więc nie wiem jak to do końca jest :)

Opublikowano

Chociaż powiem ci, że dorwałem ulotkę "Kurzanleitung" z 1999/2000 roku :> , w której jest piękny obrazek pełnego FIS z B5 i coś takiego jak "Abendlicht/Ruecklampe Defekt" i odpowiednia kontrolka. Więc nie wiem jak to do końca jest :)

Mam pełnego FISa u siebie.. :wink4:

Postojówek nie obsługuje na 100% światełka mijania -tak ale postojówek nie...

(mam diody w postojówkach gdzie moc robocza jest mniejsza i FIS tego nie sygnalizuje...)

Opublikowano

Mam pełnego FISa u siebie.. :wink4:

Postojówek nie obsługuje na 100% światełka mijania -tak ale postojówek nie...

(mam diody w postojówkach gdzie moc robocza jest mniejsza i FIS tego nie sygnalizuje...)

dokladnie tak jest ....