Opublikowano 22 Listopada 201411 l Audi A4 B7 ASB S-line+ Quattro - Silnik 3.0tdi ASB - manual- Rok 2006 Wyposażenia:- Pakiet S-line wewnątrz i na zewnątrz. - H&R -30mm - Bi-xenon - Nawigacje r-nse - Felgi 18" - DRL - CLH - RNS-E - paktronik - pakiet swiatło reszte musze jeszcze sprawdzic, bo dopiero dzis dojechal Edytowane 4 Maja 201610 l przez basta85
Opublikowano 22 Listopada 201411 l Powodzenia w modach dodaj więcej zdjęć . Co w silniku uszkodzone ?
Opublikowano 22 Listopada 201411 l Autor Oderwal sie kawalek swieci zarowej i narobil balaganu. Przynajmniej tak mowili w niemczech po ogledzinach mikrokamera. Prawdopodobnie wtrysk byl juz padniety, wiec wypalalo tloka a przy okazji upalilo swiece i wpadla. Edytowane 22 Listopada 201411 l przez basta85
Opublikowano 23 Listopada 201411 l Z zewnątrz nic jej nie brakuje, no może troszkę niżej i jakieś większe koło ale to już inna kwestia. Wrzuć fotki wnętrza. Wypas nawet, nawet... Czy kierunki z tego roku nie powinny być już białe? Powodzenia w szybkim działaniu z motorownią.
Opublikowano 24 Listopada 201411 l Autor no może troszkę niżej i jakieś większe koło ale to już inna kwestia. Wrzuć fotki wnętrza. plan jest zeby wrzucic 19tki BBS LM i jakies sprezyny H&R. Foty wnetrza zrobie jak tylko ogarne troche auto Edytowane 24 Listopada 201411 l przez basta85
Opublikowano 24 Listopada 201411 l no może troszkę niżej i jakieś większe koło ale to już inna kwestia. Wrzuć fotki wnętrza. plan jest zeby wrzucic 19tki BBS LM i jakies sprezyny H&R. Foty wnetrza zrobie jak tylko ogarne troche auto Rezerwuję dobrą cenę na koła aktualne
Opublikowano 2 Grudnia 201411 l Powodzenia w uzdrawianiu b7ki. Ciekawy jestem rezultatu po modach. Też będe modził 3 litrowego śmierdziucha.
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l skrzynia zostaje ? automat czy manual ? jestem ciekaw jak to zagra. Z tego co sie orietowalem jest firma pod Krakowem, ktora wklada silniki 3.0tdi regenerowane przez nich na nowych poprawionych czesciach daja gwarancje. Podobno w nowych 3.0tdi np w a5 tez zdazalo sie ze lancuch sie zerwal. Fajnie ze sline w tym kolorze, jaki przebieg pokonala na obecnym silniku? Powodzenia
Opublikowano 10 Grudnia 201411 l Autor skrzynia zostaje, jest manual. Edytowane 4 Maja 201610 l przez basta85
Opublikowano 28 Grudnia 201411 l Jeśli chodzi o motor to blok silnika jest niemalże taki sam o ile nie taki sami. Do skrzyni pasuje P&P, do przełożenia są pierdoły i to dosłownie. Włożenie silnika o oznaczeniu Cxxx do B7 to żadna sztuka. Gorzej jest z uruchomieniem go na EDC16 ale to już też przerabiałem i też specjalnej rzeźby nie ma. Problem jest w tym, że EDC17 daje większe możliwości ze względu na wyższe ciśnienie na listwie CR. EDC16 po prostu nie ogarnie tego co można uzyskać na EDC17. Chociaż jest a4 b7 na EDC17 i nazywa się......... Seat Exeo, z tym wyjątkiem, że ma 4 gary a nie 6. Dla chcącego nic trudnego. Trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie czy chcesz iść w moce pod 400kuca czy zadowala Cię 300 z małym hakiem. Teraz przygotowuję się powoli do uruchomienia takiego CDYA na EDC17 w B7. Więc wiedzą się podzielę Jeśli chodzi o hamulce to niby S4 są lepsze ale ja różnicy nie widziałem nawet w autach klientów. Robiłem kiedyś taki fajny projekcik i klient zażyczył sobie 6 tłoczkowe zaciski. Są takie od jakiegoś starego Porsche nawet gdzieś mam ich numer i pasują P&P do b7 nawet mieszczą się pod 17" felgę. To była żyleta jakiej mało. Auto na dobrej gumie stawało w miejscu i nie było opcji, żeby zagotować zacisk. Jedynie tarcza popękała Edytowane 28 Grudnia 201411 l przez Turboziomal
Opublikowano 29 Grudnia 201411 l Autor Trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie czy chcesz iść w moce pod 400kuca czy zadowala Cię 300 Ja chcialbym 300KM/600NM. Raczej wiecej nie bede dlubal Choc kto wie... apetyt rośnie w miarę jedzenia Są takie od jakiegoś starego Porsche nawet gdzieś mam ich numer i pasują P&P do b7 Bede wdzieczny za info Dzieki za dodatkowe info o kompie, bo nie wiedzialem. Auto powinienem jutro odebrac i smigac
Opublikowano 29 Grudnia 201411 l http://www.drive2.ru/l/1832144/ http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5406036-Brembo-6-Piston-BBK-%2817ZR-and-17ZL%29 17zl / 17zr (lewa/prawa strona) na feldze 17" mieści się ale zrywa ciężarki trzeba brać felgę o pojemnym bębnie lub też wrzucić trochę calgonitu, żeby nie wyj.......... mu bębna Edytowane 29 Grudnia 201411 l przez Turboziomal