forman Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Witam, mial ktos z was do czynienia z podlokietnikiem dedykowanym montowanym bez przeróbek ? jak to wyglada w praktyce, czy podlokietnik nie lata, nie wygina sie itp ? http://allegro.pl/podlokietnik-audi-a4-b6-audi-a4-b7-dedykowany-i4779757166.html Edytowane 23 Listopada 2014 przez forman
marekg Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Ale kicha. Nie wiem jak z jakością samego wykonania i materiału tego ustrojstwa ale mocowanie to jakiś koszmar. I tak lepiej, że nie jest to jakiś szmelc z blachami, które trzeba wkrętami do plastiku przymocować. W tej wersji wywalasz tylną popielniczkę, słabo widać jak to dokładnie ma wejść w tunel. A potem to nie wiem czy trzeba to przykleić czy jak? bałbym się o to oprzeć. Nie dorwiesz ori używanego? przynajmnej jakoś to będzie wyglądało... Edytowane 25 Listopada 2014 przez marekg
jacek70 Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Daruj sobie. Miałem go już w rękach bi znajomy się skupił. Ciężko spasować,krzywo leży i skrzypi. Kicha. Kupiłem oryg. używkę,2 minuty roboty ( pod warunkiem że jest dziura w tunelu)i jest super.
forman Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 spoko, juz zamontowany oryginał, tez tak myślałem ze to lipa.. bardziej ciekawiło mnie na jakiej zasadzie to jest montowane
mrc2410 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 JAk by coś ktoś to chętnie kupię oryginalny podłokietnik beżowy ecrue do A4 B6
Rekomendowane odpowiedzi