Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nowy 3.0 pare pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chodzi mi o świece zapłonowe mam
IRYDOWE LPG LASER LINE NO.1 NGK
1496 i niewiem jaki jest ich okres używania i temat navi audi auz1z186329402 zależy mi na płycie z mapą do kosza poszło już z 15 płyt i nic laser czysty na orginalnej śmiga aż miło tylko że to szwajcaria pomocy coś z tą płytą. jeszcze o uzupełnienie oleju w skrzyni biegów jak sprawdzić poziom i czym to najlepiej uzupełnić silnik w opisie

Edytowane przez cygaro

Opublikowano

Co do świec producent podaje, że można na nich przejechać 60 tyś, a wszystko wyjdzie w praniu.

I co z tego że Szwajcar ?? ja mam też Szwajcara i działa wszystko bez kłopotu nagrywam sobie płytki z mapami mam obecnie 2014 Polska Czechy i coś na Europę oraz wgrywałem sam sobie oprogramowanie na język polski i również śmiga bananowo :banan:

stan oleju w skrzyni - o ile to manualna skrzynia to na boku skrzyni jak podniesiesz masz korek odkręcasz go i jak stan jest to będzie Ci ciekło, jak nie ma wkładasz palucha i czujesz czy sięgniesz palcem do oleju czy nie, i dolewasz. Ja to robiłem tak : w korku od bańki z olejem robiłem dziurę, i pistoletem pod ciśnieniem wtłaczałem powietrze a olej przez rurkę wlewał do skrzyni i zerkałem aż przez korek poziomu olej poleci ( wszystko robisz po woli ) że by nie napaskudzić. Olej to 75W90 GL 5

Opublikowano

Any nagrac płytę trzeba mieć odpowiednią nagrywarke i płytę dvd wielowarstwowa a nie zwykła dvd

Xperia Z2

Opublikowano

i Nagrywać z jak najmniejszą szybkościa

Opublikowano
  • Autor

Any nagrac płytę trzeba mieć odpowiednią nagrywarke i płytę dvd wielowarstwowa a nie zwykła dvd

Xperia Z2

a ona nie chodzi tylko czasem na cd

Opublikowano

DVD+dl (zobacze jutro) bo na zwyklej dvd nie zmiesci się tyle danych .

Xperia Z2

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

DVD+dl (zobacze jutro) bo na zwyklej dvd nie zmiesci się tyle danych .

Xperia Z2

Cześć

pomógłbyś z wgraniem map?mam szwajcara a chciałem na Polskę i Polskie menu...Jestem w temacie zielony

Opublikowano

Na chomikuj masz pełno map do DX na rok 2014 a więc pobierz, zainstaluj dobie deamon tools, zrób obraz płyty ściągnij sobie ccd profile ( a jak nie daj meila to Ci podeślę) montujesz obraz w deamon, bierzesz profil odpowiedni i hejda, płyta nagrana

To samo robisz ze spolszczeniem systemu. U siebie tez robiłem, tez mam ze Szwajcari a więc znam temat. Kłopotu nie ma żadnego z opiwywanych na forum, bynajmniej mnie one nie dotyczyły.

Opublikowano

Na chomikuj masz pełno map do DX na rok 2014 a więc pobierz, zainstaluj dobie deamon tools, zrób obraz płyty ściągnij sobie ccd profile ( a jak nie daj meila to Ci podeślę) montujesz obraz w deamon, bierzesz profil odpowiedni i hejda, płyta nagrana

To samo robisz ze spolszczeniem systemu. U siebie tez robiłem, tez mam ze Szwajcari a więc znam temat. Kłopotu nie ma żadnego z opiwywanych na forum, bynajmniej mnie one nie dotyczyły.

Dzięki za info spróbuję coś pomęczyć,powinienem dać radę

Opublikowano

Ja nie laik komputerowy dałem radę, a więc i ty dasz radę posiedz poczytaj a na pewno sam zrobisz, ja zrobiłem i jest ok chasa jak ta lala