Opublikowano 30 Listopada 201411 l Jak w temacie. Przed chwilą doznałem szoku jak musiałem skrobać szybę od środka Wilgoć w samochodzie ? Co z tym zrobić ? Gdzie szukać przyczyny lodu na szybie wewnątrz ? Proszę o pomoc
Opublikowano 30 Listopada 201411 l Autor Ok sprawdzę, dzięki Dev, czy jeszcze jest jakieś miejsce które powinienem sprawdzić ?
Opublikowano 30 Listopada 201411 l podstawa filtra przeciwpyłkowego to miejsce nr 1 i obudowa ecu miejsce nr 2 to standardowe miejsca w b5 gdzie woda dostaje się do wewnątrz przerabiałem to w nie jednej b5 zobacz czy nie masz puszczonego jakiegoś przewodu obok linki do otwierania maski tam też woda lubi dostawać się do wewnątrz na koniec odpływy podszybia pod aku i serwem
Opublikowano 1 Grudnia 201411 l Autor sprawdzę dzięki za pomoc Edytowane 1 Grudnia 201411 l przez BF10
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l W tesco mozna kupic "pochlaniacz wilgoci" za dyszke ja kupilem i jest spoko ale najpierw usuń miejsce przez ktore woda sie dostaje pozdroo
Opublikowano 4 Grudnia 201411 l mój kumpel wozi skarpete pełną ryżu pod siedzeniem, też sie sprawdza fajnie ale autorowi tematu to chyba nie pomoże