venol20 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Witam klubowiczów, Gdzie w silniku 1.6 znajdę zawór powietrza dodatkowego oraz jego przekażnik bo nic nie mogę znależć na ten temat? Jak on wygląda? Ostatnio przy lekkim mrozie autko mi nie chciało odpalic, tzn. kreciło ale nie zapalało. Podpiołem na kable do drugiego auta i odpaliło. Na drugi dzień odpaliło ale chciało wejśc na obroty biegu jałowego, dopiero po musnięciu noga gazu weszło na swoje obroty. Podejrzewam ten zawór bo komputer wywaliłmi błędy 17840-zawor powietrza dodatkowego-przerwa, 17549-obliczanie mocy-wartośc nieprawdopodobna-BŁAD SPORADYCZNY, 16486-Przepływomierz-niskie napiecie-BŁĄD SPORADYCZNY, 16845-Czujnik poziomu paliwa zakres/możliwości Witam klubowiczów, Gdzie w silniku 1.6 znajdę zawór powietrza dodatkowego oraz jego przekażnik bo nic nie mogę znależć na ten temat? Jak on wygląda? Ostatnio przy lekkim mrozie autko mi nie chciało odpalic, tzn. kreciło ale nie zapalało. Podpiołem na kable do drugiego auta i odpaliło. Na drugi dzień odpaliło ale chciało wejśc na obroty biegu jałowego, dopiero po musnięciu noga gazu weszło na swoje obroty. Podejrzewam ten zawór bo komputer wywaliłmi błędy 17840-zawor powietrza dodatkowego-przerwa, 17549-obliczanie mocy-wartośc nieprawdopodobna-BŁAD SPORADYCZNY, 16486-Przepływomierz-niskie napiecie-BŁĄD SPORADYCZNY, 16845-Czujnik poziomu paliwa zakres/możliwości Witam ponownie, proszę pomózcie w tym temacie. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez venol20
jaro1768 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wykasuj błędy i naładuj aku. Jak dla mnie wygląda to na problemy związane z niskim napięciem z akumulatora
krzysiekml Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 zawór n112 uszkodzony, przekaznik pompy powietrza lub nieszczelność przy n112
venol20 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 zawór n112 uszkodzony, przekaznik pompy powietrza lub nieszczelność przy n112 Witam, A kolego powiedz gdzie szukać tego zaworu i tego przekaźnika?
krzysiekml Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 w b pinć to nie wiem niestety,w b6 jest pod kolektorem ssącym n112
Rekomendowane odpowiedzi