majkel933 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam Tak jak w temacie szukam firmy która zajmuje się malowaniem zacisków poleci ktoś coś ? Zależy mi na tym żeby zacisk był ładnie pomalowane tak jak na zdjęciu poniżej, jeśli ktoś coś wie proszę o pilny kontakt !!!!
Dev Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ladnie, nie znaczy ze prawidlowo. te ze zdjec sa krótko mówiąc spier...ne. naciapali wszedzie farby potem jest duzy problem z prawidłowym poskladaniem zacisku. moge Ci to pomalowac ale bez napisow.
majkel933 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jutro w ciągu dnia się do ciebie odezwę DEV na kom to dogadamy szczegóły. Podeślij jak masz jakieś fotki zacisków które malowałeś [email protected]
Dev Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Poszukaj na forum jest tego od groma. A tak na marginesie to jestem prekursorem tego przedsięwzięcia na tym forum
MAT1000 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ja mam od DEV'a, w Wwie możesz sobie zobaczyć. Tylko moje są czarne.
Robero321 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Moje tez są od Deva tyle że czerwone z dodatkiem czarnego jak chcesz looknąć na żywo to jutro będę w Arkadi na spocie i prawdopodobnie będzie zdjęte koło do przymiarki innej felgi więc tak blisko nigdzie nie oblookasz Tak na marginesie Dev o waszym nowym prezydencie to nawet na zachodzie trąbią Edytowane 2 Grudnia 2014 przez Robero321
WasikWAWA Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ladnie, nie znaczy ze prawidlowo. te ze zdjec sa krótko mówiąc spier...ne. naciapali wszedzie farby potem jest duzy problem z prawidłowym poskladaniem zacisku. moge Ci to pomalowac ale bez napisow. Daj mi znac jaki koszt itd na [email protected]
mech15 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dev, tyś jest ze Słupska, yyy eeee Dupska??
Dev Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 ale głosowalem na Biedronia jesli Cie to intersuje
Rekomendowane odpowiedzi