michalns Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Jestem nowy na tym forum. Jak w temacie. Dzisiaj w drodze do pracy wyskoczyły mi następujące błędy: 1) BREMSE 2) KUHLMITTEL + symbol termometra 3) OLDRUCK + symbol oleju Może ktoś mi w miarę sprecyzować, co się dzieje? Szukałem podobnego tematu i nie mogłem znaleźć. Prosiłbym o jakąś pomoc, informację, odnośnik gdyż jestem kompletnym nowicjuszem jeśli chodzi o Audi. Samochód mam 2 tygodnie. Pozdrawiam Edytowane 5 Grudnia 2014 przez wrclaguna
krzysiekvtec Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 dziwne ze 3 rózne na raz moze jakiś dziwny chwilowy problem 1 to cos z hamulcami 2- płyn chłodniczy 3- ciśnienie oleju, może byc spowodowane niskim stanem
michalns Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 dziwne ze 3 rózne na raz moze jakiś dziwny chwilowy problem 1 to cos z hamulcami 2- płyn chłodniczy 3- ciśnienie oleju, może byc spowodowane niskim stanem Właśnie wszystkie 3 na raz wyskoczyły. Hamulce jak i tarcze dobre, były całkiem niedawno wymieniane na co mam dokumenty, jeśli chodzi o płyn chłodniczy to zbiornik płynu jest prawie, że pełny, a o ciśnienie oleju to w tamtym tygodniu wymieniałem olej, wycieków nie mam. Odkąd go mam przejechałem ledwo 400 km.
krzysiekvtec Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 po wymianie klockow na pewno stan płynu sie zmienił, jesli przy odpaleniu lampka oleju gasnie od razu to ciśnienie tez ok
michalns Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 po wymianie klockow na pewno stan płynu sie zmienił, jesli przy odpaleniu lampka oleju gasnie od razu to ciśnienie tez ok Przy odpaleniu gaśnie, tak więc skąd te błędy? bo z niczego się nie wzieły...
jacek70 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) To było raz czy się powtarza? Sprawdź olej płyn chłodniczy i płyn hamulcowy. Może płyny stare? I jeszcze fundamentalne pytanie co mówi vag? Edytowane 3 Grudnia 2014 przez jacek70
michalns Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 To było raz czy się powtarza? Sprawdź olej płyn chłodniczy i płyn hamulcowy. Może płyny stare? I jeszcze fundamentalne pytanie co mówi vag? Dziś mi wyskoczyły te błędy, dzwoniłem już i jutro jade na kompa go podpiąć. Przeszukiwałem fora, czy jakieś informacje na "wujku google" i nic nie znalazłem, żeby ktoś miał takie błędy w jednym momencie, a nie da mi to dziś spokoju.
kamilosek181 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 kolego zacznij od vaga on raczej na pewno powie Ci więcej niż "wujku google"
michalns Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2014 Auto dopiero wczoraj odstawilem do mechanika, w tygodniu bede cos wiecej wiedzial.
windu83 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Auto dopiero wczoraj odstawilem do mechanika, w tygodniu bede cos wiecej wiedzial. No to jak oddałeś do "mechanika" to no pewno Ci wszystko zdiagnozuje. Tylko nie mów mu ile możesz wydać na naprawę. Nie masz VAGa albo pożyczyć od kogoś?
grzegorz.szczypior Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Witam. Mam ten sam problem co w temacie ktos zna przyczyny tych błędów? Pozdrawiam.
MsWiniary Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Witam.I jak wie ktoś coś co oznaczały te błędy mam identyczne.
Rekomendowane odpowiedzi