jozek726 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Panowie proszę o małą pomoc , mam przyciemniane szyby w aucie i niestety mam zadrapaną szybę w jednym miejscy , tzn na foli jest rysa, rysa jest gruba i przebiła folię do szyby Idzie to jakoś naprawić ? Są jakieś środki do naprawy tego ? Za pomoc będę wdzięczny
wladi Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Twoja niunia tak drapała? To co Wy w aucie robiliście spróbuj markerem pociągnać Edytowane 4 Grudnia 2014 przez wladi
jozek726 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Twoja niunia tak drapała? To co Wy w aucie robiliście spróbuj markerem pociągnać na szczęście to nie w moim audi bo bym zakładał folie od nowa chyba markerem trochę lipa
KoJ@K Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Raczej oprócz ponownego przyciemniania nic innego nie pomoże. No chyba, że to ma byc sztuka, to przykleic kawałek w to zadrapane miejsce lub zamalowac konserwacją.
Marynarz____ Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Też ma mam ten problem, próbowałem markerem malnąć- nic to nie daje widać taką czarną krechę na szybie, która paskudnie wygląda i tyle. Może by to chwyciło sprayem do przyciemniania reflektorów, jak to nie zda egzaminu to pozostaje chyba tylko zerwanie folii i ponowne założenie Też ma mam ten problem, próbowałem markerem malnąć- nic to nie daje widać taką czarną krechę na szybie, która paskudnie wygląda i tyle. Może by to chwyciło sprayem do przyciemniania reflektorów, jak to nie zda egzaminu to pozostaje chyba tylko zerwanie folii i ponowne założenie
przemciotorun Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 a jak by spróbować lekko podgrzać folie jakaś np. suszarka i spróbować ja lekko rozciagnac/naciagnac?
spideros Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Tylko nowe oklejenie pomoze nic wiecej niestety.
Rekomendowane odpowiedzi