Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Naprawa zadrapanej przyciemnianej szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Panowie proszę o małą pomoc , mam przyciemniane szyby w aucie i niestety mam zadrapaną szybę w jednym miejscy , tzn na foli jest rysa, rysa jest gruba i przebiła folię do szyby :( Idzie to jakoś naprawić ? Są jakieś środki do naprawy tego ? Za pomoc będę wdzięczny :)

Opublikowano (edytowane)

Twoja niunia tak drapała? To co Wy w aucie robiliście :grin: spróbuj markerem pociągnać :decayed:

Edytowane przez wladi
Opublikowano

Twoja niunia tak drapała? To co Wy w aucie robiliście :grin: spróbuj markerem pociągnać :decayed:

na szczęście to nie w moim audi :decayed: bo bym zakładał folie od nowa chyba :decayed:

markerem trochę lipa :kwasny:

Opublikowano

Raczej oprócz ponownego przyciemniania nic innego nie pomoże. No chyba, że to ma byc sztuka, to przykleic kawałek w to zadrapane miejsce lub zamalowac konserwacją. ;)

Opublikowano

Też ma mam ten problem, próbowałem markerem malnąć- nic to nie daje widać taką czarną krechę na szybie, która paskudnie wygląda i tyle. Może by to chwyciło sprayem do przyciemniania reflektorów, jak to nie zda egzaminu to pozostaje chyba tylko zerwanie folii i ponowne założenie

Też ma mam ten problem, próbowałem markerem malnąć- nic to nie daje widać taką czarną krechę na szybie, która paskudnie wygląda i tyle. Może by to chwyciło sprayem do przyciemniania reflektorów, jak to nie zda egzaminu to pozostaje chyba tylko zerwanie folii i ponowne założenie

Opublikowano

a jak by spróbować lekko podgrzać folie jakaś np. suszarka i spróbować ja lekko rozciagnac/naciagnac?

Opublikowano

Tylko nowe oklejenie pomoze nic wiecej niestety.