grochos Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam, Nie wiem czy się nie wygłupię z tym tematem ponieważ nie mam pojęcia czy chodzi o telefon czy auto Posiadam Audi A4 B8 2008 r. MMI 2G Mam problem z połączeniem telefonu gdyż nie każdy telefon chcę się połączyć z autem posiadam Samsunga galaxy s4 i nie chce się połączyć wcześniej miałem s3 i bez problemu . moja żona również ma jakiegoś samsunga i bez problemu ale natomiast brat sony xperię i już też się nie może połączyć i teraz nie wiem czy jest to problem z mmi czy z telefonem . telefon widzi auto próbuję się połączyć wpisując hasło i nic się nie dzieje ... proszę o jakiekolwiek rady z góry dziękuję
wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Pewnie stary soft bluetooth w aucie i dlatego problemy w połaczeniu z nowszymi modelami .
grochos Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2014 Pewnie stary soft bluetooth w aucie i dlatego problemy w połaczeniu z nowszymi modelami . miesiąc temu kupiłem Płyty z aktualizacją z serwisu . Pierwsza od Samochodu druga od navi trzecia od bluetootha . myślisz pomoże ?
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie wiem, 2G skonczyło sie w 2008/09 roku
Rekomendowane odpowiedzi