Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pomysł na moda " Gwieźdxiste niebo"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainspirowany modem kolegi kaju z dekorami led pomyślałem żeby coś wykombinować ale żeby nie było wiochy i fajnie wyglądało , pomysł by wyglądał tak:

Najlepiej na czarnej podsufitce z s-line umieścić kilkadziesiąt malutkich światłowodów które by minimalnie wystawały lub by wyły równiutko z materiałem , podpiąć je pod diodę rgb najlepiej kolor czerwony. Oczywiście światłowody muszą się bardzo delikatnie świecić i musą być możliwie równomiernie rozmieszczone na całej podsufitce.

Pytanie czy nad podsufitką jest odpowiednia szczelina żeby można było rozprowadzić światłowody nie łamiąc ich , i ewentualnie miejsce na mały sterowniczek ?

Opublikowano

miejsca jest duzo podsufitka nie przylega do dachu tylko po co to wiocha jak nie wiem. taki sufit mozna sobie w domu zrobic

Opublikowano
  • Autor

po co to wiocha jak nie wiem
No dla ciebie może i być to wiocha , równie dobrze można wiochą nazwać podświetlenie ori pod lusterkami które niczemu nie służą a takie właśnie podświetlenie jak wczoraj zaproponowałem ma najdroższy RR :

http://autokult.pl/2087,najdziwniejsze-luksusowe-dodatki-w-samochodach%C2'> Jeśli coś się zrobi z głową i umiarem to może być fajny efekt , jako delikatniutkie punkciki rozmieszczone co 5-10cm może wyglądać profi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Myślę nad tym modem od roku czasu ale chęci brak.
W Bentleyu jest to w seryjnej produkcji.

Opublikowano
  • Autor

Na czarnej podsufitce to zrobię zobaczymy.

Opublikowano

Musiałbyś wyciąć małe otwory w tym "kartonie" od wewnętrznej strony sufitku, nie ruszając materiału, tak, by dioda nie wystawała na zewnątrz sufitku a świeciła tylko poświatą zza materiału.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Idzie coś w tym temacie czy umarło śmiercią naturalną ?

Opublikowano

Mam nadzieję że umarło.

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieję że umarło.

Żałosne jest twoje podejście , zresztą sam w sobie pewnie też.

Idzie coś w tym temacie czy umarło śmiercią naturalną ?

Jak kupię czarną podsufitkę to będzie założone.

Opublikowano

Pomysła masz przedniego :wink:

Tylko ja bym dał białe ledy z potencjometrem i podpiął tak by na maksa dawało jak otwierasz auto albo zapalane i ściemniane oddzielnie z włącznika do jazdy.

Opublikowano

Takie coś widzialem w Hyundai coupe jakieś 6 lat temu jak był sprowadzony z niemiec i jezdził tym jakiś brudas ... Nie wyglądało to zle , ale zależy kto co lubi .

Kris

Opublikowano

Mam nadzieję że umarło.

Żałosne jest twoje podejście , zresztą sam w sobie pewnie też.

żałosne jest to co Ty zamierzasz zrobić Synu :grin:
Opublikowano

Nie oszukujmy sie - każdy ma swój gust wiec dla niektórych będzie to żałosne, a innym sie spodoba. Osobiście uważam tak jak Jarek, ze takie światełka w podsufitce bedą słabe. Ale jeżeli autor tematu uważa inaczej to niech działa, moze akurat zle wyglądać nie będzie aczkolwiek moim zdaniem... [emoji11]

Wysłane z jabłka

Edytowane przez kokonekus

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

również uważam że takie cos nie bedzie dobrze wyglądało, aczkolwiek czekam na efekt :naughty:

Opublikowano

cos takiego chcesz zrobic :wink:

a0001620_5358f786e90b9.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Według mnie taka podsufitka wyglądałaby nawet fajnie, tutaj zdjęcie ze skody fabii http://e.autokrata.pl/a844/eee714ad002b5aa24b8403b0