edraven Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie mam pojęcia, ale nie jest to jakaś błahostka bo temat już pewnie byłby rozwiązany. To co napisałem nie jest błahostką, bo jak ma spieprzony oryginał to nie ma na czym zrobić dobrej mapy i zdobycie ori wsadu nie jest łatwe do tak młodego auta:/
nar Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Pewnie ostra była rozmowa w firmie rób jak uwazasz Ja tylko moge polecic tego kumatego gostka : ECU EXPERT Modliszewko 12 62-200 Gniezno te. 669 669 779 Dzięki za telefon, rozmowa była kulturalna gość chciał nawet dać mi swoje auto abym mógł pojechać sobie do pracy na II zmianę. Myślał że się nie obetnę jak mi nie będzie wywalać żadnego błędu i dokładnie tak by było gdyby po programie nie zapalał się ten check. Chwaliłbym go teraz wszędzie za dobrą robotę. Nie znam się na tuningu ale nawet gdyby mój oryginalny wsad jakoś źle mu się zgrał to nie mógł wziąć z innego auta twierdził że robił wiele takich samochodów. Do Wraclaguna- dziękuje raz jeszcze za ten telefon Gość robi wszystko nie chcę tu publicznie pisać o cenach ale jak najbardziej można u niego zamówić sterownik z oryginalnym oprogramowaniem i wszystko będzie działać włącznie z immobilizerem. Edytowane 8 Grudnia 2014 przez nar
Rekomendowane odpowiedzi