marek89 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam czy ktos moze napisac co gdzie i jak z ta oslona? chodzi mi o to gdzie jaka blaszke i srubke moze ktos posiada instrukcje montazu?
Lukasz_200616 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) instrukcji chyba nie ma, ale wystarczy trochę pokombinować stworzyć parę własnych patentów i będzie bajera ja tak mam u siebie i nic nie odleciało nawet przy 190km/h niestety nie pamiętam gdzie jakie blaszki i śrubki trochę czasu minęło od montażu. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Lukasz_200616
marek89 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2014 instrukcji chyba nie ma, ale wystarczy trochę pokombinować stworzyć parę własnych patentów i będzie bajera ja tak mam u siebie i nic nie odleciało nawet przy 190km/h niestety nie pamiętam gdzie jakie blaszki i śrubki trochę czasu minęło od montażu. no wlasnie mam jakies gumowe podkladki itd hmmmm bedzie troche roboty z tym a niby taka blachostka myslalem ze na etce znajde ale nic z tego
Rekomendowane odpowiedzi