woltek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, szukałem po necie, ale wszędzie są już dalej (kosztowniejsze) posunięte modyfikacje typu wydech 2,5" itp. Moje auto 1.8T 150KM AVJ, trzy letnia turbina, nowepierścienie i gumki na zaworach, zamiat kata tzw emulator. Musze jeszcze ogarnąć pierwszą sondę lambda. myślę aby włożyć tam: blow off-a (fajny efekt) a podobno ori nie trzyma po Chipie (jaki blow off?) zastanawiam się nad włożeniem FMICA, (podobno ori lubią puchnąć po chipie) zawór n75 z S6 lub S8 podnoszą ciśnienie doładowania o 0.1bar i skasować drugą sondę i oczywiście to wszystko wystroić Co da jakiś efekt a co to zbędne wydawanie kasy? może macie inne rozwiązania dające lepsze efekty? Nie licze na 250KM ale chcę wyciągnąć ile się da przy samym Chipie Edytowane 7 Grudnia 2014 przez woltek
jacek70 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Poczytaj temat Modyfikacje 1.8t lub Podnoszenie mocy w 1.8t. Przyjemna lektura i dowiesz się więcej.
Rekomendowane odpowiedzi