bonifacy87 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam. Ostatnio zakupiłem bagnet do pomiaru oleju jako ze nie ufam MMI, niestety za mogę wyciągnąć tej zaślepki. Kręci się cały czas w kółko i nawet nie drgnie do góry. Wyciągał może ja ktoś kiedyś? Jeszcze jedno. Ku mojemu zdziwieniu bagnet jest plastikowy i nie jestem całkiem pewnien czy byłoby bezpiecznie go zostawić tam na stałe, o ile uda się wyciągnąć zaslepke. Z góry dzięki za podpowiedzi.
LoboV Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Ja obróciłem lekko w prawo i w lewo, pociągnąłem kombinerkami i wyszła. Prawdopodobnie przyschły Ci uszczelki do którejś powierzchni. Bardziej ufał bym mmi niż plastikowemu bagnetowi wysłane z mojego samsung cośtam ileśtam [edit] ja bym tej miarki tam nie woził. Używaj korka a miarka do bagażnika. Sprawdź tez czy to na 100% do tego silnika bo w innym wątku czytałem o markach uniwersalnych które trzeba kalibrować. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez LoboV
Enduro Grybów Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Czy ma ktoś nr orginalnego bagnetu do ccwa?
Arek_20vT Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Odgrzeję kotleta, wie ktoś w ktorym miejscu wsadza się bagnet serwisowy w 3.0 tdi CCWA? Bagnet najlepiej kupic w aso czy z neta? Pozdrawiam ?
Rekomendowane odpowiedzi