kozmo Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem nowym użytkownikiem modelu B5, ostatnio wymieniałem żarówkę postojową i ze zdumieniem odkryłem że w lampie znajdują się 3 żarówki halogenowe: 2 szt H7 i jedna H1. Wszystko było by dobrze tylko nie wiem jak uruchomić te dodatkowe H1 ;/ jedna z nich jest spalona, kable dochodzą a ja pojecia nie mam jak to załączyć. Pomożecie ? Pozdrawiam !
jacek70 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Te żarówki H1 to halogeny a załącza się je przyciskiem który jest obok przycisku p.mgłowych.
kozmo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2014 haha nie posiadam takowego jakas inna opcja ?
harley22 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Widocznie po dzwonie ktoś założył takie lampy
kozmo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2014 :) haha całkiem możliwe ! Popatrzę czy przypadkiem za tamtymi włącznikami nie ma ewentualnie kostki na wszelki wypadek.
Rekomendowane odpowiedzi