kichy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam mam taki oto problem.Rano lub po dłuższym postoju po dopaleniu auta nie jestem w stanie normalnie skręcić w prawa stronę w lewa bez problemu ale w prawo kierownica działa jakby bez wspomagania aż wkoncu coś przeskoczy i już jest ok.Czy to magiel?Jeżeli tak to znacie jakiś serwis w Raciborzu który się tym dobrze zajmie?
Vassyli Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sprawdziłeś stan płynu oraz czy nie ma wycieku z prawej strony ?
erchi Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Problem pogłębia się wraz ze spadkiem temperatury? Magiel do regeneracji.
kichy Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Opublikowano 1 Lutego 2015 Problem pogłębia się wraz ze spadkiem temperatury? Magiel do regeneracji. plyn mi ucieka no i tak jakby cos uciekalo z prawej strony a znacie jakis dobry serwis z raciborza co sie tym zajmuje? Ponawiam pytanie?
jacek70 Opublikowano 1 Lutego 2015 Opublikowano 1 Lutego 2015 Jak pisali koledzy wyżej. W tym przypadku to regeneracja lub wymiana magla.
kichy Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 A co powiecie na ten zakład chodzi mi o Racibórz i czy faktycznie trzeba po tej operacji lać czerwony płyn?! http://allegro.pl/przekladnia-kierownicza-audi-a4-a6-a8-maglownica-i4968928626.html
kichy Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam odgrzeje trochę tego kotleta. Po regeneracji maglownicy wspomaganie chodziło ciężej niż przy cieknacej maglownicy. Pomyślałem wina wyjącej pompy. Wymieniłem wkoncu pompę na używke.Pompa chodzi elegancko, jest cichutko. Niestety wspomaganie dalej ciężko chodzi. Co robić? Płyn zalany Febi zielony. Może ten magiel trzeba jakoś wyregulowac?
kichy Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Witam ponownie, niestety zaczął uciekac płyn, czyli magiel za długo nie pochodził macie jakieś sprawdzone warsztaty z regeneracja? Czy po regeneracji faktycznie zalać atf czerwony? Edytowane 2 Marca 2018 przez kichy
Tomas318 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 witam kolege regeneruje pompy wspomagania ale moze lepiej kupic dobra uzywke ?
kichy Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 Tylko ze mi chodzi o magiel a nie pompę.
Rekomendowane odpowiedzi