kodzak0 Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Jak znaja wszyscy plany heh Wszystko bedzie w swoim czasie heh
musti Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Jak znaja wszyscy plany heh Wszystko bedzie w swoim czasie heh Złożymy B5 to potem będziemy składać B6
kodzak0 Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Heheh niema problemu kiedy i gdzie
musti Opublikowano 3 Października 2015 Opublikowano 3 Października 2015 Heheh niema problemu kiedy i gdzie Wiesz gdzie Dryn dryn i lecimy z programem
kodzak0 Opublikowano 3 Października 2015 Autor Opublikowano 3 Października 2015 Wiec jutro sie odzywam trzeba ogarnac ta b5 zderzak lezy i czeka heheh
musti Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Dzieje się coś ? Jak tam ogarnąłeś plastiki ? Numer zmieniłeś ? Wyskakuje nie ma takiego numeru
kodzak0 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) dziac sie dzieje ale powolii hehehe. numer bez zmian. jak bym zmienil napewno by polecialo info;p Sobotnie zajecie hehe Kiera od Spanky I troche oswietlenia na pozniejsza pore hehe A wiec prawdopodobnie ostatnie zmiany w tym roku heh Chrom z grilla gornego i dolnego przemalowany na czarno Czyszczenie malych koncowek wydechu Oraz wpadla lotka na klape, troche krzywo niestety ale jest heheh Efekt pracy wyszedl taki: Dziena Musti za pomoc heheh Dokladki poleca w kolor jak sie ogarnie przod i tyl Propozycje jakies na zmiany? ;p Edytowane 21 Października 2015 przez kodzak0
DarePB Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Lotka ori ? Jaka cenka ? Ładne i zadbane autko ! Powodzenia !
kodzak0 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 ori ms desing hehehe
musti Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 dziac sie dzieje ale powolii hehehe. numer bez zmian. jak bym zmienil napewno by polecialo info;p Sobotnie zajecie hehe Kiera od Spanky I troche oswietlenia na pozniejsza pore hehe A wiec prawdopodobnie ostatnie zmiany w tym roku heh Chrom z grilla gornego i dolnego przemalowany na czarno Czyszczenie malych koncowek wydechu Oraz wpadla lotka na klape, troche krzywo niestety ale jest heheh Efekt pracy wyszedl taki: Dziena Musti za pomoc heheh Dokladki poleca w kolor jak sie ogarnie przod i tyl Propozycje jakies na zmiany? ;p No no furka nabiera smaku Nie ma problemu jak mogę to coś tam pomogę i szarpniemy robotą a to nie koniec jeszcze
kodzak0 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 To poczatki hehe. A to fakt nabiera wygladu Narazie te dokladki odstraszaja ale ogarnie sie u to hehe Chyba ze sprey i jazda
DarePB Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 A jak się spisuje DP ? Jakieś odczucia ? Check'a nie wywala czy masz 2 sondę wyłączoną programowo ?
kodzak0 Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Co z tymi zdjęciami fotosik stwierdzil ze przekrocyzlem ich limit powywalam kilka zdj i powinno byc ok. A jak się spisuje DP ? Jakieś odczucia ? Check'a nie wywala czy masz 2 sondę wyłączoną programowo ? Dp sie spisuje. fajny gwizdek jest. Check wywala non toper hehe ale odrazu usuwam. Sonde wywale jak zamontuje fmica i puszcze mape Ok zdj dzialaja mozna oceniac Edit: Mala zapowiedz hehe Edytowane 16 Listopada 2015 przez kodzak0
rafi10612 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Fmic ? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
kodzak0 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Opublikowano 17 Listopada 2015 Dokladnie. Dsmic trafilo sie okazyjnie heh A wtryski niebawem dojda Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Przemox6 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Świetny sedan tylko xenonu mi tu brakuje
kodzak0 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dzieki Bedzie xenon albo bixy Na wszystko przyjdzie pora heh Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Heh, takie na podsumowanie roczku posiadania b6 nie wszystko dokonczone, ale z czasem sie dokonczy heh
kodzak0 Opublikowano 22 Września 2017 Autor Opublikowano 22 Września 2017 Dziś montujemy nowość ja dla mnie od firmy Turboland. W końcu coś sie dzieje w tym kierunku heh
Rekomendowane odpowiedzi