Bingo_o Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Sprawdziłem przed chwila nr lampy i po nr z Valeo (bo audi numeru calego nie moge odczytac) wychodzi ze mam bixenon. Lecz lampy zachowuja sie jak bez bixenonu, mam sam xenon. Hak sprawdzic czy to napewno bixenon. Moze po prostu nie mam instalacji odpowiedniej? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
adadur Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Bixenon to tak naprawdę nazywany jest Audi Xenon Plus - od zwykłych xenonów różnią się czarnym/grafitowym środkiem i tym jak włącza się światła drogowe to przestawia się klapa na ksenonie oraz odpala jednocześnie żarówka H7.
Bingo_o Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 Kurde sam nie wiem juz czy mam bi-xenon czy xenon, ciezko mi to ogarnać nigdy nie miałem stycznosci z bi-xenonem. I tez dzis cieżko z czasem bylo i nie mialem jak się z kimś zgadać by mi dlugi poświecił i bym popatrzał.Nagralem filmik ale swiece na sciane (lampy masakra ustawione) czy jest ktos w stanie z takiej perspektywy rozróżnić http://vid1373.photobucket.com/albums/ag385/Adrian_Gadamski/Mobile%20Uploads/20141217_183337_zpsikhyn6yg.mp4
turzol Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 masz bixenon czyli takie poza tym po wyposazeniu rozkodowanym po VIN wyjdzie czy jest xenon czy xenon plus
Bingo_o Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 Okej dzięki wielkie, dokladnie to mam lampu wersje USA, które za bardzo nie podchodzą mi do gustu i będe je sprzedawał. Dlatego musze wiedziec, zeby potem kupić odpowiednie Czy cena lamp USA i EU jest taka sama, czy moze sa tańsze/droższe?
Rekomendowane odpowiedzi