arek182 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam ponownie następna usterka z jaka się wzmagam to Dpf czy wartości z zdjęcia kwalifikują dpf do wymiany lub do całkowitego usunięcia programowo i fizycznie? bo cos wydaje mi się ze jest za duża wartość popiołu. proszę o porady http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a37b6d35edd1a658.html
arek182 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 a jaki jest koszt takiego programu aby ecu widział ze jest dpf a fizycznie będzie usunięty?
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 musisz pojechac do ogarnietego tunera który wywali Ci to z ECU fizycznie też musisz go wywalic
arek182 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 oj tylko myślę ze w moich okolicach ciężko będzie znaleźć kogoś ogarniętego w tych sprawach, a pozatym jeszcze nie zapalila mi się kontrolka od dpf i jak jest 103% zapełnienia popiołu to jakie mogą być objawy z tak dużą wartością i czy przybywanie poziomu oleju to tez wpływa na to ze dpf jest zanieczyszczony?
Dev Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 w Szczecinie jest kumaty gosc ale nie pamietam jaka firma
SotoM Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 W szczecinie jest ich sporo... Ale jeśli chodzi o ogarniętego to ogarnie ci to Leo. - link poniżej u mnie w sygnaturze.klik i czytaj
Rekomendowane odpowiedzi