oomichalekoo Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam dzisiaj zaobserwowalem iz wskazówka od obrotów delikatnie faluje ruch 1mm a potem jak temperatura osiągnie ok 90 wczesnien nie zwrocilem uwagi to juz nie faluje
robitl Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 a tylko na d i r czy na wszystkich pozycjach? ja też tak masz i zaraz po przełączeniu na n lub p wszystko ustaje, u mnie mi się wydaje że to wina sprzęgła hydrokinetycznego. ale spotkałem się z opinią że automat zawsze deliktanie faluje bo chce jechac. ale ile w tym prawdy to nie wiem. więc czekamy na eksperta:)
oomichalekoo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 na P tak miałem albo na D
Jaro666 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Sprawdź EGR.... zrób logi i przy jakiej temp oleju skrzyni Ci sie tak dzieje...
oomichalekoo Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wymiana oleju w skrzyni biegów sie szykuje tak? Czas od odpalenia przejade z 200 metrow stane to temperatura nie ma nawet 20 stopni pozniej ze wskazówka nic sie nie dzieje.Wczoraj zaobserwowalem ze jak stalem na podmoklym terenie i jak puscilem hamulec to samochód nie chciał jechać do przodu musialem dodać gazu zeby jechać a później wszystko dzialalo jak sie nalezy moze to coś pomoze Dobra przewrazliwiony jestem
Rekomendowane odpowiedzi