fortitudo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Witam od 2 dni widzę ze zaczyna mi mrugać bi-xenon lewy na 100% już się wypala bo jest jeszcze orgniał. (zamieniłem stronami to mrugała prawa). Tu też moje pytanie. Jaka kupić żarówkę d1s przeczytałem kilka tematów na forum i dużo osób pisze ze palniki niszczą przetwornice. (Nawet nowe oryginalne palniki nie współgrają z przetwornicami) Możecie mi coś polecić, podpowiedzieć ??
krzysiekvtec Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 pewnie isc do sklepu nie allegro, i kupić ori philips
GreGoriO Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Albo kupić na Ebayu u sprawdzonego sprzedawcy. wystarczy poczytać komentarze by wiedzieć czy handluje podróbami. ja kupowałem ostatnio d2s u tego.... http://www.ebay.pl/itm/Osram-D2S-Cool-Blue-INTENSE-Xenon-Brenner-5500K-2-Stk-66240CBI-ANGEBOT-/191122487682?pt=DE_Autoteile&hash=item2c7fc9b982
fortitudo Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tak rozumiem wasze odpowiedzi. i Dziękuje To ze mam kupić oryginały to wiem. (inaczej bym nie zrobil) Ale po przeczytaniu kilku tematów na tym forum. Kilka osób pisało ze palniki d1s produkowane po 2012 NAWET oryginały nie współgrają z przetwornicami i je przepalają i chodzi mi czy jest może model który będzie działał ok ??
Fido Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Niby tak piszą w aukcjach ale pytałem sprzedawcę to ni jak nie mógł mi udzielić na to wyczerpującej odpowiedzi. Ja kupiłem ori D1S i ze starymi przetwornicami Valeo już rok czasu działają.
Rekomendowane odpowiedzi