Slawek9983 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witam....niedawno stalem sie nowym posiadaczem A4 1.8 5V benzynka 1997r no ale dosc juz tego chwalenia się...chodzi mi o to ze mam uszkodzona na 100% pompe wspomagania (baaardzo głośno pracuje i strasznie pieni płyn). Ogladalem na allegro róże pompy ale z tego co się zorientowałem to do tego silnika są dwa rodzaje 90 lub 110 bar no i juz nie wiem jaka mam kupić, czy to jest jakaś różnica. Ze swojej "starej" pompy niestety nie odczytam wiec moze ktos z was wie..... zapraszam do NEWBIE i do zapoznania sie z regulaminem [ Dodano: 23-01-2007, 12:08 ] Ok mój błąd już naprawiony, a więc jak będzie z moim postem ponieważ ten dźwięk z tej pompy jest nie do zniesienia.
Gość Kubowy Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Mnie też ostatnio siadła i pojawił się wyciek Oddałem do "znajomego ulubionego" warsztatu i spec powiedział że odda do regeneracji. Regeneracja 250zł (podobno wymienia się cały wkład) + robocizna 100zł Jak odbiorę to dam znać jaki efekt
Rekomendowane odpowiedzi