Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co to jest??:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam audi a4 95r. 1.6 benzyna

mam pytanko od czego jest ta kratka pomiedzy klimatronikiem a radiem...?? mialem ja zabrudzona... po jakims czasie ten "waz" co jest za ta kratka zaczal "pierdziec" mocno drgac wydajac przy tym dziwny dzwiek:) zmieniajac radio rozebralem odrazu caly panel i przeczyscilem ta kratke i waz sprezonym powietrzem(wsumie to tlenem od palnika:D:D:D:) na jakis czas byl spokoj... az jeden dzien:/ i zaczelo sie znowu na postoju na wolnych obrotach i wczesie jazdy do 2 tys obrotow....znowu rozebralem posciskalem ze zlosci tez "waz" powciskalem go mocniej na ten plastik na ktory jest wcisniety i poprawilem troche kabelki te co przy nim ida i na razie od 2 dni jest ok:) ale co to jest do czego ten wezyk?? mam kilka podejrzen ale nie bede sie wychylal z nimi na razie;):) aha i prosbo/pytanko ma ktos moze instrukcje polska do a4 na kompie i byl by tak dobry i przeslal bo nie moge znalesc na necie nigdzie:/ a bardzo mnie interesuje dzial wlasnie dotyczacy klimatronika:)nieby wiem co do czego ale to pierwszy moj samochod z takim czyms (wczesniejszy bylz najbiedniejszym wyposarzeniem jakie istnieje:( ) :) bede wdzieczny za pomoc:)

Opublikowano

ta krateczka jest poto, ja się niemyle, żeby klimatronic sprawdzał sobie temp w autku, na końcu wężyka jest mały wentylatorek i zasysa powietrze na czujnik. takie moje przemyślenia :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

dolaczam sie do pytania o instukcje do a4 w formie elektronicznej!

Opublikowano
  • Autor

no tez tak myslalem ze to wlasnie od czujnika od temp. ale to pierdzenie mi nie pasowalo ale jesli jest tam wiatraczek to widocznie cos z nim powoli nie tak jesli pierdzi:/ a co z instrukcja ???? kto kolwiek??:D chyba bedzie trzeba zapodac jako temat:P:P

Opublikowano

Powiem szczerze , że nie spotkałem się z instrukcją do A4 w formie elektronicznej.Chyba będzie trzeba zainwestować w papierową :wink:

Opublikowano
  • Autor

heh moze nie tyle co z forma elektroniczna co poprostu jak ktos ma czas i instrukcje(papierkowa) to wzucic do skanera i juz jest wersja elektroniczna:) jacys chetni...?? :D:D:D