SiMn Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Witam serdecznie, Czy jest możliwość ustawienia samych dlugich? Świeca mi w lewej lampie 30 metrow przed autem po rowie:/ Żarówkę próbowałem ustawić, myślałem że w tym leży problem, nie jest prosto idealnie, ale prościej się nie da ustawić. Pozdrawiam Marcin Edytowane 28 Grudnia 2014 przez SiMn
stoklos1990 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 kolego może postaraj się bardziej tym ustawieniem żarówi. Miałem tak samo, że dlugie waliły mi po drzewach, okazało się, że miałem źle włożoną żarówkę w kielich i krzywo leżała. Przez to miałem załamanie światła na odbyśnikach.
kasiat Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 U mnie było podobnie żarówka wyskoczyła z kielicha wystarczy ja poprawić (dobrze wsadzić) i problem znika
Stichy Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 A moze soczewki byly wymieniane i nie zostaly dobrze ustawione - w zwyklych lampach soczewki spieraja sie na gumowych dystansach i jezeli ktos wymienial i dokrecil wkrety ot tak to bedziesz mial rozregulowane miedzy drogowymi a mijania
SiMn Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) A moze soczewki byly wymieniane i nie zostaly dobrze ustawione - w zwyklych lampach soczewki spieraja sie na gumowych dystansach i jezeli ktos wymienial i dokrecil wkrety ot tak to bedziesz mial rozregulowane miedzy drogowymi a mijania Witam, wszystko git, ustawiłem sobie. Lampy swieciły konkretnie w lewo aż po 100 km nie przerwanej jazdy wyskakiwał błąd na zegarach, że coś nie teges z poziomowaniem lamp. Nie dziwiło mnie to... Podpatrzyłem na stacji diagnostycznej jak diagnosta ustawiał (gówno nie ustawił) ktorą srubą regulacyjną ustawia sie na boki a którą poziom, zatrzymałem auto na drodze w nocy i sobie ustawiłem. Dzięki za odpowiedzi! Pozdrawiam, Marcin Edytowane 5 Września 2015 przez SiMn
Rekomendowane odpowiedzi