Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Audi A4 by Tobi Eibach Springs, Mirrors S4 cdn...

Co byście zrobili najpierw z modów ? 8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co byście zrobili najpierw z modów ?

• program czyt. chiptuning czyt. virusa
    • felgi 18-19"
    • inne jeśli tak to jakie ? odp w temacie jak możesz i chcesz ;)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

czyli zaczelo sie :polew: nowy model i juz kolejny problem :gwizdanie: ciekawe czy audi zrobi choc jeden model silnika,skrzyni czy czegokolwiek innego bez wady :mysli: widac ze ladnie tna koszty skoro za kazdym razem maja problem :wallbash:

a co do auta to ładne ale czy te chlapacze aby nie szpeca auta ?Chciales zeby wszystko bylo z gustem....

aa no i radza ci felgi 19 bo 18 to za male :blink: to moze lepiej 21 ?

co do chlapaczy to chyba normalne ze sa i przydaja sie jak uznam ze sa mi niepotrzebne to je zdemontuje ale narazie niech sobie beda :P

no z felgami to mam bol glowy niezly :/

Opublikowano

Pełny kit CARACTERE w granicach 10 000 zł - bez malowania na naturalnie :)

Dobry komplet felg 19" ok. 2000 Eur netto

Pozdrawiam,

Paweł

Opublikowano
  • Autor

Pozdrawiam,

Paweł

to ciekawe ile za malowanie jeszcze na grafit lava perlowy :P

dzieki za informacje ;]

aaa C.MILE rozumiem ze zorganizowalbys mi taki pakiet jak cos? albo tez chociaz jakis dyfuzor cos w tym stylu o tutaj http://img.autokult.pl/images/malfeusz/11/30/audi.jpg tzn. nie koniecznie ABT ale jesli caractere ma taki dyfuzor czy cos w podobie to chetnie bym cos takiego kupil jesli bylaby mozliwosc zalatwienia tego... w gre wchodzi tez zrobienie wydechu na 2 strony tzn tzw. podwojnego... tylko ze jak patrzylem podspodem to tam nie ma za bardzo jak doprowadzic tej drugiej rury z koncowym tlumikiem:/

Opublikowano

Pozdrawiam,

Paweł

dzieki za informacje ;]

aaa C.MILE rozumiem ze zorganizowalbys mi taki pakiet jak cos? albo tez chociaz jakis dyfuzor cos w tym stylu o tutaj http://img.autokult.pl/images/malfeusz/11/30/audi.jpg tzn. nie koniecznie ABT ale jesli caractere ma taki dyfuzor czy cos w podobie to chetnie bym cos takiego kupil jesli bylaby mozliwosc zalatwienia tego... w gre wchodzi tez zrobienie wydechu na 2 strony tzn tzw. podwojnego... tylko ze jak patrzylem podspodem to tam nie ma za bardzo jak doprowadzic tej drugiej rury z koncowym tlumikiem:/

Pozdrawiam,

Paweł

dzieki za informacje ;]

A po co rzeźbić w takim autku co ? Najlepiej gotowy dyfuzor i cat back, jak dla mnie robienie coś a'la Quattro dla samego wyglądu mija się z celem :wallbash:

Opublikowano
  • Autor
Najlepiej gotowy dyfuzor i cat back

A ile za taką imprezke do A4 B8?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

gratuluje auta , ale wg mnie powinienes usunac numery tablic !! z fotografii

Opublikowano

Wszystko ładnie i pięknie ale to spalanie w trasie 4 L to chyba przeginka, ja mam B7 2.0 tdi po virusie i uważam, że jeżdżę super oszczędnie i poniżej 4,5 nie mogę zejść, a trasy robie codziennie - no chyba, że ja jestem dziadek a Ty mega dziadek hihi. Na równej drodze ostatnio przejechałem 15 km ze spalaniem 3,6 przy 90 na godz. ale pierwsza górka i wskoczyło na 4,8, potem było 5,5.

Pozdro

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Koledzy i koleżanki co myslicie o jakis modach w tym modelu A4 B8 ??

prosze o jakies rady co zrobic zeby ulepszyc zarowno pod wzgledem wygladu i jak i mocy moja niunie :)

wiem ze jest piekna sama w sobie ale moze by ja troche dopiescic... co powiecie w tym temacie??

z gory dzieki za opinie

Opublikowano

Wyglad zewnatrz to diody tylne z s4 sam takich bede szukal:) , wewnatrz oryginalne sportowe fotele skorzane lub skorka+alcantara (zalezy czy ktos lubi sama skore)

Opublikowano

Ja proponuje zakupić jakiś ładny kit: ABT, RIEGER, CARACTER itp., jakieś ładne fele 19"-20 " i obowiązkowo LEDY na tył. Podaje numery LEDów do B8, które można zamówić w salonie oraz zakupić na ebayu (pewnie już niedługo):

Limousine:

Links binnen 8K5 945 093 B

Rechts binnen 8K5 945 094 B

Buiten links 8K5 945 095 B

Buiten rechts 8K5 945 096 B

Avant:

Binnen links 8K9 945 093 B

Binnen rechts 8K9 945 094 B

Buiten links 8K9 945 095 B

Buiten rechts 8K9 945 096 B

Cena 600 Euro :naughty:

Opublikowano
  • Autor

prezik a jak te diody wygladaja ??[br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 15:37_________________________________________________http://www.audiblog.nl/?p=8200

o cos takiego chodzi ??

Opublikowano

prezik a jak te diody wygladaja ??[br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 15:37_________________________________________________http://www.audiblog.nl/?p=8200

o cos takiego chodzi ??

Tak.

W linku są lampy do Avanta ale podałem numery do lamp w wersji Sedan i Avant więc zamawiaj :)

Opublikowano
  • Autor

pomysle... pomysle... :>

dzieks

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gratuluje auta :good:

Super Audi też na taka poluje ale w innej wersji :kox:

Tu moja propozycja modów - nowość firmy OSIR DESIGN (www.osirdesign.com) :naughty:

Ja ich produkty na pewno będę instalował w swoim aucie :cool1:

a4b84009sq0.jpg

maska4b8401ns7.jpg

w400.png

a4b8401000rk5.jpg

w400.png

w400.png

maska4b802sgt0.jpg

08a4402bc1.jpg

w400.png

telsona4b801sih3.jpg

skirta4b803syn0.jpg

stripes4da4b801sjp0.jpg

gloveboxtrima4b801srn3.jpg

stripes4da4b801sbq8.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jako student mogę powiedzieć że seria jest cudem :) i nic dla mnie nie trzeba zmieniać :) ale korzystając z dobrego gustu mozesz wprowadzić jakieś zminki :) opcji jest wiele jak widać :) pozdrawiam:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

a mam takie pytanko moze ktos z Was wie co i jak zeby zamontowac u siebie w przeciwmgielne xenony?

Opublikowano

HiD można kupić na Allegro lub Ebay, sprawdź tylko jaką masz żarówkę.