denveco Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam. Tak jak w temacie. Gdzieś mi się to obiło o oczy ale znaleźć nie mogę. Czy rączki i słoneczka pasują z polifta do mojego przedlifta? Chodzi oczywiście o elementy podsufitki. Dzięki za pomoc.
MATIUS Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 rączki takie same są natomiast słoneczka cgtba mają inny kształt dlatego choćby że podśiwietlenie jest w podsufittce a nie w daszku ale zaczepy są takie same i rozstaw
andrzej3451 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Do raczek potrzebne są jeszcze dystanse, bo poliftowa podsufitka jest bardziej napompowana
denveco Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 To chyba do przed lifta nie będzie trzeba tych dystansowe skoro nie jest napakowana. Bo jak wrzucę dystanse do przed lifta to wtedy rączki będą niżej. Takie odnoszę wrażenie. Chyba że myślę na odwrót.
andrzej3451 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jeżeli masz budę przed liftem i chcesz zalo podsufitke od po lifta musisz mieć dystanse do rączek + tylne rączki nie pasują idealnie, słoneczka pasują Jeżeli masz budę przed liftem i chcesz zalo podsufitke od po lifta musisz mieć dystanse do rączek + tylne rączki nie pasują idealnie, słoneczka pasują
Rekomendowane odpowiedzi