JONNYxPL Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) siemka:) potrzeba mi koledzy kabel do wejscia zaznaczonego na zdjeciu.... chce tam podłavczyc kable chinch zeby podpiac wzmacniacz,,,, powiedzcie gdzie takie cos kupic? http://www.ebay.com.au/itm/Pioneer-AVIC-X1-20pin-AV-Adapter-RCA-Cinch-Ausgang-Kabel-RCA-Adapter-/171464122876 cos takiego 20 pin ale w polsce a nie w niemczech Edytowane 31 Grudnia 2014 przez JONNYxPL
udiyane Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) A w Austrii nie będą takiego mieć,masz tam bliżej? A niech stracę http://allegro.pl/zlacze-do-pioneer-avic-x1-20pin-av-i4868251709.html Edytowane 4 Stycznia 2015 przez udiyane
JONNYxPL Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2015 a co ty chcesz od orawców? a za linka dzieki
udiyane Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Przepraszam. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez udiyane
koziol992 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 kostka od dysku z komputera jest taka.. mogę Ci przesłać taką w liście po 6 stycznia, bo gdzieś mi się walała
airbob Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Z tą kostką od dysku to bym tak nie szarżował. Może pasować ale i może nie pasować. Kiedyś właśnie w Pioneerze chciałem tak zrobić i się okazało że rozstaw był odrobinę inny i poległem. Skończyło się na "sztywnym" wlutowaniu przewodami wewnątrz radia i wyprowadzeniu na zewnątrz obudowy. Wtedy to złącze kosztowało 250pln i było rarytasem. Teraz wydaje mi się ze koszt 100pln jest do zaakceptowania wiedząc ile roboty czeka śmiałka aby polutować te przewody i aby się to wszystko kupy trzymało i nie wypinało.
JONNYxPL Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2015 ale jak i tak kupie nawet tą kostke co w linku powyzej to bede musiał pozamieniac piny w niej,... i napewno mam inna rozpiske pinów niz w tej co jest do pionera a szukałem wszedzie to do tego rns nie moge znalesc ori
Rekomendowane odpowiedzi