nex Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Potrzebny nam bedzie klucz typu torx jak na zdjeciu odkrecamy opaske dolotu i sciagamy go z przepustnicy wypinamy wtyczke i wykrecamy 4 sruby sa mniejwiecej rowno rozstawione i jest do nich dobry dostep jesli mamy odpowiedni klucz-raczke (patrz zdjecie wyzej), sciagamy z niej linke gazu wyciagamy i czyscimy nitro U mniwe byl taka warstwa nalotu ze szok, czyscilem z 30 minut. Pozniej skladamy w odwrotnej kolejnosci. Robimy adaptacje przepustnicy co opisano w innym temacie i Gotowe
yaromir Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Czy tam nie ma uszczelki pomiędzy przepustnicą a kolektorem? (na zdjęciach nie widać)
j4s2c2vr Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Pany! pomóżcie mi znaleźć temat z czyszczeniem przepustnicy, ale tej strony z elektroniką Widziałem to kiedyś, a jak mi teraz potrzebne, to nie mogę znaleźć
Damiandix Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Można użyć nitro albo tak jak ja WD40
j4s2c2vr Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 już znalazłem jakby ktoś szukał: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/b5-adr-naprawa-przepustnicy-75928/
Rekomendowane odpowiedzi